Keystone logo
Gateway College

Gateway College

Gateway College

pengenalan

Mengenai Gateway College

Gateway College dengan bangga menyatakan bahawa ia telah melatih beribu-ribu pelajar untuk menjadi Pembantu Penjagaan Kesihatan sejak tahun 1986. Graduan Gateway College bekerja sebagai ahli berharga pasukan penjagaan kesihatan di hospital swasta dan awam, penjagaan jangka panjang, penjagaan kompleks, bantuan dibantu, hidup bebas, penjagaan khas, kemudahan penjagaan paliatif serta agensi sokongan rumah.

Kami terletak di pusat Vancouver, British Columbia yang indah di Kanada yang menyediakan akses mudah ke kemudahan tempatan dan pengangkutan bandar, seperti Skytrain dan laluan bas utama.

Bilik kelas kami menyediakan pelajar persekitaran pengajaran yang menarik dan menarik. Kakitangan dan tenaga pengajar yang berkelayakan kami menyokong semua pelajar dan komited kepada kejayaan setiap pelajar. Makmal moden yang dilengkapi sepenuhnya memastikan pelajar Gateway College dapat mempelajari pengetahuan dan kemahiran terkini dalam persekitaran yang praktikal dan selesa.

Kami bangga ahli-ahli:

 • PTIB: Cawangan Institusi Latihan Swasta
  • "Cawangan Institusi Latihan Swasta BC yang Dilantik
 • BC EQA: Jaminan Kualiti Pendidikan British Columbia
 • NACC: Persatuan Kebangsaan Kerjaya Kolej
 • BBB: Better Business Bureau
 • BCCCA: Persatuan Kolej Kerjaya British Columbia
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Misi dan Visi

Kenyataan Misi

"Ia adalah misi Gateway College untuk menyediakan profesional dan penjagaan kesihatan yang berpotensi dan terkini dengan pendidikan dan latihan yang berkualiti. Kami menumpukan diri kepada pertumbuhan berterusan dalam bidang penjagaan kesihatan dan pembentukan perkongsian latihan untuk memenuhi dan melampaui piawaian industri. "

Visi

Gateway College akan diiktiraf sebagai kolej latihan kerjaya peringkat teratas di Kanada.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Mengapa Gateway College ?

 • Institusi khusus penjagaan kesihatan. Gateway College telah melatih beribu-ribu Pembantu Penjagaan Kesihatan melalui pendidikan khusus penjagaan kesihatan berkualiti tinggi sejak tahun 1986.
 • Pengajar profesional industri. Belajar dari salah satu yang terbaik. Semua jurulatih kami adalah jururawat berlesen dengan CRNBC, CRPNBC, atau CLPNBC dengan pengalaman industri profesional selama bertahun-tahun. Keghairahan dan dedikasi mereka untuk pendidikan adalah untuk memupuk generasi penjaga kesihatan pekerja barisan hadapan untuk menjadi profesional yakin yang cemerlang. Pendekatan positif dan lembut menjadikan mereka mudah didekati untuk soalan dan sokongan tambahan. Pelajar pendidikan berkualiti tinggi akan mempersiapkan mereka untuk memenuhi dan melampaui piawaian industri semasa.
 • Perhatian individu. Kami faham bahawa tidak semua pelajar adalah sama. Kami mengekalkan saiz kelas kami lebih kecil, dan memantau setiap kemajuan pelajar untuk perhatian individu, memberikan bimbingan dan sokongan yang sesuai untuk memenuhi keperluan pembelajaran mereka dan membantu pelajar kami mencapai potensi pembelajaran penuhnya.
 • Bantuan pekerjaan sepanjang hayat. Kami menyediakan penulisan resume / cover letter, kemas kini senarai peluang kerja yang kerap, dan pesta kerjaya untuk memenuhi majikan yang berpotensi dari pelbagai organisasi dalam bidang semata-mata kepada graduan dan pelajar semasa. Ini bermakna selagi para pelajar mendaftar dan tampil untuk pameran itu, mereka dijamin bertemu dengan pengurus penggajian dan / atau majikan sendiri. Biasanya, setiap kali, kami menganjurkan 10 hingga 15 organisasi, mengambil bahagian dalam pameran kerja kami untuk merekrut pelajar dan lulusan yang sangat terlatih.
 • Terjangkau! Bayar sebanyak $ 395 sebulan untuk memulakan Pathway ke arah karier impian anda dalam penjagaan kesihatan, atau memohon pinjaman pelajar kerajaan BC.
 • Jadual fleksibel! Kami menawarkan pilihan sepenuh masa, separuh masa, dan dalam talian dengan pengambilan yang kerap. Jangan tunggu sebulan atau tahun untuk menyertai program. Dengan kami, anda akan bekerja di lapangan sementara yang lain masih dalam senarai tunggu.
 • Mudah! Pelajar bila-bila masa dan di mana sahaja dengan akses internet dengan memilih pendidikan jarak jauh kami.
 • Kadar rujukan tinggi! Beribu-ribu graduan bahagia kami telah mencadangkan program kami kepada rakan-rakan dan ahli keluarga untuk berkongsi kejayaan mereka.
 • Trek laju! Pelajar boleh mendapatkan diploma yang diiktiraf oleh Pejabat Pendaftaran hanya dalam tempoh 24 minggu melalui program Pembantu Penjagaan Kesihatan kami - Program Dipercepat.
115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Lokasi

 • Vancouver

  702-333 Terminal Avenue, V6A 4C1, Vancouver

  Soalan