Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

pengenalan

Kami Lebih Daripada Perniagaan. Nombor Kami Buktikannya.

Selama lebih daripada 100 tahun, Kolej Perniagaan Gies sengaja mereka bentuk program inovatif, kurikulum terdepan dan peluang pembelajaran berasaskan pengalaman untuk memperkasa dan menyediakan pelajar mengubah idea besar menjadi tindakan yang bermakna. Ini berlaku apabila pelajar mempunyai akses kepada inisiatif kurikulum yang inovatif, bakat fakulti terkemuka, sumber terkini, reputasi yang kukuh dengan majikan dan peluang rangkaian yang luar biasa.

Hari ini, fakulti Gies menyediakan lebih daripada 6,000 pemimpin perniagaan masa depan dari seluruh dunia untuk meletakkan tujuan mereka menjadi amalan dan memberikan kepimpinan transformatif dalam ekonomi global.

Mengenai Nama Kami

Pada tahun 2018, alumni Larry dan Beth Gies memberikan nama mereka dan hadiah yang sangat menyokong $ 150 juta kepada Kolej - ketika kami secara rasmi menjadi Gies College of Business. Peluang yang luar biasa ini meningkatkan misi teras kami dalam menyediakan pengalaman pendidikan yang melampaui perniagaan.

Sebagai pengasas, presiden, dan CEO Madison Industries, Larry meminta sesuatu yang istimewa dari pekerjanya, rakan-rakannya, dan dirinya sendiri. Dengan secara peribadi mempelajari betapa kuatnya untuk menyambungkan apa yang dilakukannya setiap hari kepada tujuan yang lebih besar, Larry kini meminta orang lain untuk "mencari tahu mengapa kamu."

Dean Jeffrey R. Brown percaya "kenapa" kami di Kolej telah bertambah kuat apabila beberapa pembeza mengambil bentuk dari hadiah Larry yang murah hati. Pertama, kami terus mengembangkan kurikulum yang berdedikasi untuk mencari dan meneroka inovasi dalam perniagaan. Kedua, sekarang kita dapat menyediakan akses yang lebih besar kepada pendidikan perniagaan yang mengubah kehidupan. Ketiga, kami menyewa lebih banyak fakulti dan memasang sumber yang diperlukan untuk memberi inspirasi kepada para pemimpin perniagaan generasi akan datang.

Program Siswazah di Gies

Tidak kira laluan kerjaya anda, Perniagaan Gies mempunyai kurikulum siswazah yang memberikan anda gabungan pembelajaran bilik darjah, praktikal dan kepimpinan yang betul untuk memenuhi matlamat kerjaya khusus anda dan menjadi lebih berdaya saing di pasaran kerja. Kami mempunyai rangkaian lengkap program sarjana yang disampaikan dengan cara yang sesuai dengan keperluan anda.

Semua program kami - daripada perakaunan, kepada pengurusan, dan kewangan - menawarkan anda peluang untuk meneroka fungsi perniagaan yang berbeza, mempelajari kemahiran menyelesaikan masalah kritikal dan mendapatkan pengalaman kepimpinan dunia sebenar. Anda akan lulus bersedia untuk menambah nilai dari hari pertama dalam kerjaya yang akan anda bina.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Soalan