Keystone logo
Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

pengenalan

Selamat datang ke Glen Oaks Community College . Kami gembira kerana anda telah memilih GOCC untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan anda. Anda akan menemui fakulti dan kakitangan yang sangat berdedikasi yang akan memberikan peluang pendidikan dan perkhidmatan sokongan yang akan meningkatkan pengalaman Glen Oaks total anda.

Anda boleh memilih dari tawaran ijazah dan sijil yang membawa kepada pekerjaan kerjaya langsung atau pindah ke institusi dua dan empat tahun. Sebagai kolej yang diiktiraf secara serantau, semua kursus perguruan dapat dipindah milik sepenuhnya ke kolej dan universiti awam dan swasta.

Kolej ini menawarkan banyak kemudahan dan perkhidmatan sokongan untuk melengkapkan penawaran pengajaran kami. Ini termasuk Learning Commons yang merangkumi Perpustakaan EJ Shaheen, Pusat Pengajaran dan Pengujian dan Pusat Pembelajaran Jarak Jauh; Pusat Kecergasan / Kesihatan, aktiviti yang ditawarkan termasuk Atletik, Persatuan Kehormatan Phi Theta Kappa, Persatuan Penghormatan Teknologi Epsilon Pi Tau, kelab profesional dan sosial, Kerajaan Pelajar dan banyak lagi.

Glen Oaks terletak di sebuah laman web yang indah di perbukitan Sherman Township yang terletak di pusat di St. Joseph County, MI. Kemudahannya moden, dan dilengkapi dengan teknologi dan sumber terkini. Di luar ruang instruksional langsung ada area belajar, food court, atrium, gimnasium, area sosial, dan lokasi khusus untuk persembahan makmal dan teknologi. Makmal kejururawatan dan kesihatan yang baru dibina tidak ada duanya dalam kualiti reka bentuk dan persekitaran pembelajaran. Di samping itu, kolej ini membuka dewan kediaman pelajar 106 katil pada musim gugur, 2017.

Badan pelajar Glen Oaks mencerminkan kepelbagaian wilayah dan banyak tujuan pendidikan individu. Di GOCC, anda berpeluang menjalin persahabatan dengan rakan sekelas dari semua lapisan masyarakat dan berkembang secara profesional dan peribadi.

Lokasi

  • Centreville

    Shimmel Road,62249, 49032, Centreville

    Soalan