Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

pengenalan

Majlis Kemasukan Pengurusan Siswazah (GMAC) adalah persatuan global yang dipimpin misi dari sekolah perniagaan siswazah terkemuka.

Kami komited untuk kerja yang anda lakukan setiap hari.

Ditubuhkan pada tahun 1953, GMAC secara aktif komited untuk memajukan seni dan sains kemasukan dengan mengadakan dan mewakili industri dan menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik dalam kelas untuk sekolah dan pelajar.

Kami memiliki dan mentadbir peperiksaan Ujian Kemasukan Pengurusan Siswazah ™ (GMAT ™). Pertama yang ditadbir pada tahun 1954, hari ini, ia disokong oleh lebih daripada 7,000 program siswazah di seluruh dunia, dan 9 daripada 10 pendaftaran MBA baru di peringkat global dibuat menggunakan skor GMAT. * GMAT adalah peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan sekolah perniagaan siswazah, dan lebih daripada 200,000 calon mengambil peperiksaan GMAT setiap tahun.

Penilaian utama kami yang lain termasuk peperiksaan GMM ™ oleh NMAT, untuk masuk ke program pengurusan siswazah di India dan Afrika Selatan, dan Penilaian Eksekutif, yang direka khusus untuk program MBA Eksekutif di seluruh dunia.

Majlis ini berpusat di Amerika Syarikat dengan pejabat di United Kingdom, India, dan Hong Kong.

Visi, Misi, Tujuan dan Nilai Kami: Memandu Semua Yang Kita Lakukan

Visi

Kami melihat dunia di mana bakat yang dipadankan dengan aspirasi boleh mendapat manfaat daripada pendidikan sekolah perniagaan yang terbaik yang mungkin.

Misi

Misi kami adalah untuk menyediakan penyelesaian yang diperlukan untuk sekolah dan calon untuk menemui dan menilai antara satu sama lain.

Tujuan

Untuk memastikan bakat tidak pernah ditemui.

Nilai

 • Keberanian: Kami berani menantang status quo.
 • Kreativiti: Semasa berbuat demikian, kita perlu kreatif dalam bagaimana kita menyelesaikan masalah. Tanpa keberanian dan kreativiti, kami tidak akan tetap relevan.
 • Mendengar: Untuk bertindak dengan keberanian dan kreativiti, kami mendengar pasaran dan pemegang kepentingan kami dan bertindak atas apa yang kami dengar.
 • Kerjasama: Tindakan memerlukan kerjasama. Kami tidak dapat mencapai misi kami sebagai individu atau bahkan sebagai satu organisasi.
 • Integriti: Di atas semua, kita bertindak dengan integriti yang tidak dapat dipastikan untuk memastikan kejujuran dan keadilan.

Dengan menerapkan nilai-nilai ini sehari-hari, kami berusaha untuk membina sambungan yang berkekalan dalam organisasi dan komuniti pendidikan kami, hari ini dan untuk masa depan.

Kod Etika GMAC menegaskan nilai, misi dan visi kami, dan menegaskan komitmen kami kepada satu sama lain dan kepada pihak berkepentingan kami.

Ahli kami menyokong nilai kami dan mematuhi dasar keahlian kami. Sebagai sebuah organisasi, kami menghargai dan mengejar hubungan yang kuat dan kreatif dengan organisasi yang misinya mencerminkan komitmen kami kepada kecemerlangan dalam pendidikan pengurusan siswazah. Kami juga mendapat manfaat daripada perkongsian kami dengan organisasi pendidikan dan teknologi terkemuka yang terkemuka, termasuk Pearson VUE, pentadbir peperiksaan GMAT global kami, dan ACT, Inc., rakan kongsi kami dalam membangunkan peperiksaan GMAT. Perkongsian ini membantu kami memberikan nilai yang tiada tandingan kepada komuniti pengurusan siswazah kami.

people, girls, women

Kelebihan GMAC

Kami membuka pintu untuk program pengurusan siswazah dan bakal pelajar di seluruh dunia.

Di GMAC, kami bekerjasama dengan anda untuk memastikan anda mencari calon terbaik untuk program anda.

Perkongsian ini melangkau jauh daripada tawaran perdana kami, Peperiksaan Pengakuan Pengurusan Siswazah ™ (GMAT ™) peperiksaan. Kami juga menyediakan risikan dan perisikan pasaran, alat pemasaran dan perekrutan serta program, peluang pembangunan profesional di seluruh dunia, dan inisiatif geran inovatif. Semua yang kami lakukan direka untuk membantu anda berjaya.

Kenapa GMAC? Lima Sebab Baik

 1. Peperiksaan GMAT adalah penilaian yang paling banyak digunakan untuk kemasukan pengurusan siswazah di seluruh dunia.
  Dicipta oleh sekolah pengurusan untuk sekolah pengurusan dan boleh didapati di 114 buah negara, peperiksaan GMAT digunakan secara meluas kerana ia merupakan pencapaian akademik yang paling boleh dipercayai dalam kajian pengurusan siswazah. Menerima skor peperiksaan GMAT menyediakan anda akses kepada kumpulan besar pelajar yang berkemampuan dan berkomitmen tinggi.

 2. Perisikan, penyelidikan dan pandangan pasaran pengurusan siswazah kami tidak dapat ditandingi.
  Analisis dan data kami mengenai penguji ujian GMAT dan permintaan untuk pendidikan pengurusan siswazah memaklumkan sekolah dan program di seluruh dunia. Maklumat eksklusif ini membolehkan anda menjejaki segala-galanya dari trend global yang muncul untuk prospek terbaik anda sendiri. Diiktiraf untuk menjadi sasaran dan dipercayai, penyelidikan kami adalah dalam penerbitan berita utama seperti The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times, dan China Times.

 3. Peralatan dan program pengambilan kami yang disasarkan dapat membantu anda mencari calon yang tepat.
  Kami boleh membantu anda menjalin hubungan, menargetkan individu, dan membina hubungan yang membawa kepada pendaftaran yang disahkan. Sama ada merekrut dengan ketepatan melalui pangkalan data Perkhidmatan Pengurusan Kemasukan Pengurusan ™ (GMASS ™), kami akan membantu anda memenuhi calon yang paling sesuai untuk program anda.

 4. Portfolio alat dan perkhidmatan pemasaran kami akan membantu anda mencapai dan merekrut calon terbaik untuk kelas seterusnya.
  Tawaran pemasaran kami membolehkan anda mempamerkan institusi dan program anda kepada semua orang yang berminat mendapatkan ijazah pengurusan graduate. Memperkenalkan calon pelajar kepada apa yang anda tawarkan, menjemput mereka ke acara, dan memaklumkan kepada mereka peluang. Dan jika institusi atau program anda menerima peperiksaan GMAT, anda boleh memanfaatkan lebih banyak cara untuk calon pelajar untuk mencari anda, dan untuk menanda aras anda terhadap persaingan anda dan mengoptimumkan pemasaran anda.

 5. Peluang pembangunan profesional kami akan membantu anda mengasah kemahiran anda dan berjaya dalam pekerjaan anda.
  Di GMAC, kami memahami apa yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda, sama ada anda seorang veteran kemasukan atau baru bermula. Kami menawarkan peluang dalam talian dan dalam talian untuk membantu anda dan kakitangan anda mencapai matlamat kerjaya, melaksanakan tugas yang lebih baik, dan meluaskan peluang rangkaian dalam komuniti pendidikan pengurusan siswazah global. Kami juga mengekalkan senarai semasa jawatan profesional yang terdapat dalam pendidikan pengurusan siswazah di seluruh dunia.

Lokasi

 • Reston

  PO Box 2969, 20195, Reston

 • London

  PO Box 70184, WC1A 9HZ, London

  • Hong Kong

   Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd. Hong Kong Special Administrative Region, China, , Hong Kong

   • Shanghai

    Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd., , Shanghai

    • Gurugram

     405, 4th floor, Business Tower, Suncity, Sector 54, 122003, Gurugram

     • London

      BusinessBecause 20 Jerusalem Passage, EC1V 4JP, London

      • Concord

       The MBA Tour 73 Junction Square Drive, 01742, Concord

       Soalan