Keystone logo
Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

pengenalan

Mengenai ICARUS Wings Latihan Kecekapan Bahasa Lanjutan untuk Crew Penerbangan

ICARUS Wings adalah satu kursus inovatif pengkhususan bahasa inovatif untuk semua kru penerbangan yang dihantar oleh pengajar profesional di Groundschool London . Tiga kursus ini disusun oleh Pengajar Perlesenan Penerbangan Penerbangan berpengalaman, juga ahli Persatuan Bahasa Inggeris Penerbangan Awam Antarabangsa, dengan beberapa tahun pengalaman dalam bidang latihan Bahasa Inggeris Penerbangan dengan syarikat penerbangan utama di Eropah.

Tidak seperti kursus kemahiran bahasa yang lain yang berasaskan kelas, kursus ini dibahagikan kepada kelas dan latihan dalam keadaan simulator penerbangan FTD seni - Boeing 737-800 dan Airbus A320 (dari musim panas). Kelebihan struktur ini adalah bahawa kru penerbangan boleh mempelajari bahasa yang digunakan dalam penerbangan pada waktu pagi, dan pada waktu petang meletakkannya dalam latihan sehingga 10.5 jam kerja dalam simulator. Kaedah ini, berdasarkan dekad kajian dalam neurophysiology yang digunakan untuk pemerolehan bahasa kedua, akan meningkatkan keluk pembelajaran pelajar yang menghasilkan hasil keseluruhan yang lebih baik.

Matlamatnya adalah bahawa pada akhir juruterbang kursus akan bersedia untuk lulus Ujian Kemahiran Bahasa ICAO mereka dengan Tahap minimum (Operasi). Bagi krew kabin, mereka akan menerima sijil yang sah yang menyatakan tahap bahasa mereka dalam format CEF dan Oxford / Cambridge. Juruterbang akan menerima sijil kehadiran.

Tiga kursus yang dibentangkan di bawah ICARUS Wings Advanced Language Proficiency for Flight Crew adalah:

  • FCL * Pemulihan Peperiksaan Gagal (Kemahiran Bahasa)
  • FCL * Persediaan Peperiksaan (Kemahiran Bahasa)
  • Bahasa Inggeris untuk Kabin Kabin

* Pelesenan Crew Penerbangan

Bagi setiap pelajar kursus akan menerima salinan peribadi buku kursus yang digunakan. Juruterbang juga akan menerima salinan 'Test Your Aviation English'. Semua buku buku adalah untuk menyimpannya.

Lokasi

  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

Soalan