Keystone logo

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

A logo

pengenalan

Siapa kita

Di Kolej Seni dan Sains GW Columbian , penyelidikan berkembang, pemikiran kritikal adalah endemik, kerjasama berterusan, dan latihan dunia nyata berjalan seiring dengan pembelajaran. Kerana lokasi yang dicembirui di tengah-tengah ibu negara, penglibatan aktif bermula di dalam bilik darjah dan terus di dalam dewan kerajaan, galeri muzium, makmal NIH, NASA, dan DOE, kedutaan diplomat antarabangsa, dan kediaman Smithsonian dan institusi yang dihormati.

Kolej ini adalah tulang belakang intelektual dan kreatif universiti, tempat di mana seni, kemanusiaan, sains sosial, dan sains semula jadi berkumpul untuk membentuk nexus idea dan peluang. Sebagai pemimpin di kalangan institusi seni liberal negara kerana kurikulum inovatif yang menekankan perspektif, analisis, dan komunikasi, pelajar sarjana dilengkapi dengan kompetensi yang diperlukan untuk menjadi warga negara yang efektif dan bertanggungjawab di Abad ke-21. Di peringkat profesional dan kedoktoran, pelajar siswazah berparas dengan fakulti sarjana yang termasuk penerima Fulbright, koreografer yang memenangi anugerah, penyelidik yang diterbitkan, dan pengarang yang diiktiraf secara kritikal untuk memajukan spektrum penyelidikan mengenai topik-topik yang terdiri daripada mengawal pelepasan gas rumah hijau untuk menyelidiki ke dalam autisme penyebab, kelaziman, dan rawatan.

Selamat datang ke Kolej Kolej Columbus

Program siswazah di Columbia College of Arts and Science GW adalah magnet bagi para sarjana terkemuka dan pemangkin pembelajaran dan penemuan dalam pelbagai bidang seni, kemanusiaan, dan bidang sains sosial dan keras. Ijazah dan sijil kami menggabungkan pendidikan berkaliber tertinggi, dari program terkenal di dunia dalam subjek seperti Sejarah, Sains Politik dan Dasar Awam, hingga karya perintis kami dalam Terapi Seni, Sains Forensik, dan Dasar dan Praktik Kesihatan LGBT. Ijazah lanjutan dari salah satu daripada 82 Program Seni & Sains GW tidak seperti pengalaman sekolah siswazah yang lain.

Bukan sahaja kita melangkah dari institusi yang paling berpengaruh di Washington, DC, tetapi jaringan fakulti dan alumni kita merangkumi pelbagai pemimpin luar biasa yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Di Columbian College, anda akan diberi alat untuk berkembang maju secara intelektual dan profesional.

Perangkaan

Kompetitif. Disambungkan. Menyeluruh.

 • 2,800 pelajar siswazah
 • 49 Ijazah Sarjana
 • 24 ijazah kedoktoran
 • 15 Sijil Siswazah
 • 534 Fakulti Sepenuh Masa
 • 80,000+ Alumni Columbian College (Tinggal di semua 50 negeri dan 120+ negara)

  Pilihan Kemasukan 2

  Program doktor falsafah, sarjana dan siswazah Columbian College menawarkan pengalaman transformatif, menghubungkan pelajar dengan beberapa pemimpin dan institusi yang paling berpengaruh semasa bekerjasama dengan organisasi awam dan swasta di ibu negara dan di seluruh dunia.

  Pelajar siswazah kami bersedia untuk kemajuan akademik dan profesional melalui pendidikan yang penuh dengan biasiswa dan aplikasi praktikal.

  Biasiswa dan Pembiayaan Pilihan 2

  Statistik Alumni

  Penarafan

  Kedudukan Kolej USA Today

  • Kolej sains politik terbaik ke-7 di Amerika Syarikat

  Kedudukan Akademik Universiti Dunia 2018

  • 76-100 sekolah sains sosial teratas di dunia

  Laporan Berita & Dunia AS

  • Sejarah, ke-59 terbaik di Amerika Syarikat
  • Ekonomi, ke-63 terbaik di Amerika Syarikat
  • Bahasa Inggeris, ke-67 terbaik di Amerika Syarikat

  Lokasi

  • Phillips Hall 801 22nd St. NW , 20052, Washington

  Soalan