Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

pengenalan

Selamat datang ke Hennepin Technical College (HTC). Anda telah memilih salah satu institusi akademik Minnesota yang paling berpatutan yang mengubah wajah tenaga kerja dan ekonomi. Pelajar mempunyai akses ke program akademik yang sangat baik yang mempersiapkan mereka untuk kemungkinan pekerjaan dalam permintaan dan bergaji tinggi. Sebagai tambahan kepada pendidikan umum dan Minnesota Transfer Curriculum (MnTC), HTC menawarkan ijazah dalam lebih dari 45 program seperti teknologi pembuatan & kejuruteraan, kejururawatan praktikal, pembantu pergigian, dan penguatkuasaan undang-undang.

Program pendidikan teknikal kami mewujudkan peluang kerjaya jangka panjang. Kelas ditawarkan siang dan malam di kampus Brooklyn Park dan Eden Prairie sebagai tambahan kepada program pendidikan maya kami. Kualiti pendidikan di HTC diperkaya oleh fakultinya yang pakar dalam bidangnya. HTC menyediakan populasi pelajar yang semakin meningkat dalam persekitaran penyayang. HTC adalah tempat di mana kakitangan dan fakulti mengetahui nama anda, bercakap dengan anda di lorong, dan yang paling penting, mengambil berat tentang anda dan kejayaan anda.

Kami telah mewujudkan perkongsian dinamik dengan daerah sekolah, penggubal undang-undang, dan dalam industri swasta. Perkongsian ini membantu kolej dengan pilihan pendidikan pasca-menengah (PSEO), pendaftaran, kegigihan pelajar, penyelesaian, dan penempatan pekerjaan. HTC mengekalkan hubungan berterusan dengan alumni kami. Alumni kami terus aktif dengan kolej dengan memanfaatkan pusat kerjaya dan peluang belajar sepanjang hayat. Sertailah kami dan biarkan kami mencetuskan kerjaya anda.

Hennepin Technical College - memanfaatkan peluang melalui teknologi canggih, kepemimpinan, dan masyarakat yang pelbagai.

Lokasi

  • Brooklyn Park

    Brooklyn Boulevard,9000, 55445, Brooklyn Park

    Soalan