Keystone logo

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

A logo

pengenalan

Kami Menyedia, Cabaran dan memberi inspirasi kepada pelajar kami untuk Buat Perbezaan di Dunia

Kepada pelajar, alumni, fakulti dan kakitangan Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang di Universiti Hofstra, undang-undang bukan sahaja sesuatu yang perlu dikaji - ia akan hidup. Ia memberitahu kerjaya kita, kehidupan kita dan interaksi kita dengan sesama rakyat. Ia adalah cara dengan mana kita memberi impak dalam dunia.

Tenis, firma undang-undang dan majikan mengiktiraf kepentingan yang Juris Doctor (JD) dari Hofstra Undang-undang, atau ijazah dari sendi kami JD / MBA dan JD / program MPH, kerana mereka tahu graduan kita terkenal dengan pengetahuan undang-undang mereka, persediaan dan sikap tenang .

Kurikulum kami berkembang setiap tahun untuk menangani perubahan dalam undang-undang dan amalan, seperti apabila kita baru-baru ini menjadi salah sebuah sekolah undang-undang pertama di negara ini untuk memulakan kursus pertama tahun diperlukan dalam undang-undang transnasional. Pelajar-pelajar kita telah lama terlibat dalam klinik, fellowship, externships dan pro bono peluang yang memberikan mereka pengalaman wakil sebenar - berlatih bersama peguam veteran - sebelum mereka menamatkan pengajian. Selepas memulakan kerjaya pilihan mereka, peguam tetap datang ke Hofstra Undang-undang untuk melanjutkan pembangunan mereka dengan program-program seperti Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Pengajian Undang-undang Amerika atau Undang-Undang Keluarga.

Hofstra Undang-undang adalah rumah kepada kira-kira 850 pelajar, pangkalan alumni lebih daripada 11,000 ahli, 51 pentadbir dan sepenuh masa fakulti dibezakan daripada 46 profesor sepenuh masa, 6 profesor pelawat dan hampir 60 profesor adjung, termasuk ramai ulama diiktiraf sebagai negara dan pakar antarabangsa dalam bidang mereka.

The Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang adalah sebahagian daripada Universiti Hofstra dan diiktiraf sepenuhnya oleh Majlis Seksyen Pendidikan dan Kemasukan Legal ke Badan Peguam Persatuan Peguam Amerika.

Misi & Sejarah

Misi Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang adalah untuk menyediakan, mencabar dan memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar kita untuk membuat perbezaan di dunia sementara kita memajukan idea penting akademi undang-undang, profesion dan masyarakat - memberi impak kita sendiri.

Sejak tahun 1970, kami telah menyediakan, pendidikan undang-undang kontemporari komprehensif kepada pelajar kami, membantu mereka menjadi mahir, memaklumkan dan peguam beretika. Kami mempunyai sejarah membuat sumbangan bermakna kepada dialog tempatan dan nasional mengenai menekan isu-isu sosial. Kami berkeras untuk mewujudkan tempat di mana pelajar, fakulti, hakim, peguam, ulama dan profesional dari pelbagai disiplin boleh datang bersama-sama untuk meluaskan semua orang perspektif dan terlebih dahulu keadilan untuk semua.

Sejak ditubuhkan, kami telah beriman kepada nilai pendidikan yang kaya dengan teori undang-undang dan pengalaman praktikal. Kami salah sebuah sekolah pertama di negara ini untuk mengamalkan pendidikan klinikal dalam kurikulum, dan kami telah berkhidmat selama bertahun-tahun sebagai pusat serantau bagi Institut Kebangsaan bagi Trial Advocacy (NITA).

Lokasi

  • 121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Soalan