AAS dalam Pengurusan Perhotelan (Keusahawanan)
Hudson County Community College
Maklumat Utama
Pilih lokasi
Lokasi kampus
Jersey City, Amerika Syarikat
Bahasa
Inggeris
Format kajian
Di kampus
Tempoh
2 tahun
laju
Sepenuh masa
Yuran tuisyen
USD 149 / per credit *
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Minta maklumat
* setiap kredit untuk pemastautin; $ 298.00 setiap kredit untuk bukan pemastautin; $ 440.00 setiap kredit untuk antarabangsa atau luar negeri
pengenalan
Pilihan AAS dalam Pengurusan Hospitaliti-Keusahawanan dirancang untuk memberi pengenalan kepada pelajar mengenai konsep unik pemilikan perniagaan di Industri Perhotelan. Pilihan ini akan memberi tumpuan kepada bagaimana usaha perniagaan baru dibuat. Penekanan akan diberikan pada topik semasa dalam Keusahawanan dan akan meliputi: Bisnis Francais, Inovasi, Kreativiti Keusahawanan, dan bentuk penyelidikan pasaran yang disasarkan. Pilihan ini juga akan menawarkan pengalaman praktikal dengan Keusahawanan termasuk pengembangan dan pelaksanaan teori perniagaan secara teori.
Andrea Piacquadio / Pexels
Keperluan Pendidikan Umum AAS Keusahawanan Pengurusan Hospitaliti
- Komposisi Kolej ENG-101 I
- Komposisi Kolej ENG-102 II
- CSC-100 Pengenalan Komputer & Pengkomputeran
- Ucapan ENG-112
- Elektif Satu Kepelbagaian
- Lengkap 2 Elektif Sains Sosial atau Kemanusiaan
Keperluan Utama Keusahawanan Pengurusan Perhotelan AAS
- Kejayaan Pelajar Kolej CSS-100
- ACC-121 Prinsip Perakaunan I
- CAI-225 Externship III
- Prinsip ECO-201 Makroekonomi
- HMT-104 Kuliner untuk Perhotelan
- HMT-110 Pengenalan Industri Perhotelan
- HMT-111 Pengenalan Keusahawanan
- HMT-115 Pengusaha Bandar
- Praktikum Hotel HMT-121
- HMT-202 Inovasi, Kreativiti & Pemasaran
- Francais HMT-217
- HMT-210 Undang-Undang Perhotelan dan Perjalanan
- MAN-121 Prinsip Pengurusan
Selesaikan 2 Pilihan Program Terhad:
- CAI-223 Makanan, Minuman, dan Kawalan Kos Tenaga Kerja
- ACC-211 Perakaunan Berkomputer
- ACC-221 Prinsip Perakaunan II
- Undang-undang Perniagaan BUS-230
- Prinsip ECO-202 Mikroekonomi
- HMT-106 Budaya & Geografi dalam Pelancongan
- HMT-112 Pengenalan Perjalanan dan Pelancongan
- Pengurusan Operasi Restoran HMT-116 I
- Operasi Pejabat Depan HMT-122
- Perjalanan & Pelancongan Perancangan Acara HMT-128
- HMT-204 Asas Wain dan Makanan
- Sistem Maklumat HMT-206 dalam Perhotelan dan Pelancongan
- Pemasaran, Jualan, dan Promosi Jelajah HMT-209
- HMT-213 Prinsip Pemasaran Hospitaliti
- HMT-214 Jualan Kumpulan dan Konvensyen Hotel
- Pengurusan Rumah Tangga HMT-215
- HMT-216 Pengurusan Operasi Restoran II
- MAN-221 Pemasaran
- MAN-232 Pengurusan Sumber Manusia
- Algebra Kolej MAT-100
- MAT-114 Pengenalan Kebarangkalian & Statistik