Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

pengenalan

Selamat datang ke pembelajaran dalam talian. Selamat datang ke ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe adalah sumber yang dipercayai untuk pendidikan berterusan dalam talian dan pembangunan profesional untuk pendidik dan profesional bersekutu yang bekerja dengan anak-anak dan orang muda. Mengkhususkan diri dalam bidang psikologi dan keperluan khusus, kursus kami semua dikembangkan dan diajar oleh para pengamal terkemuka di bidang mereka. Matlamat kami sebagai sebuah organisasi adalah untuk membantu semua kanak-kanak mencapai potensi penuh mereka menerusi pembangunan profesional yang berterusan berkualiti tinggi.

Semua kursus kami disampaikan melalui teknologi yang mesra pengguna dan keadaan, menjadikan anda mengawal masa dan di mana anda memilih untuk belajar. Kursus kami mempunyai fokus praktikal dan menangani masalah kehidupan sebenar yang dihadapi pendidik. Dengan menggunakan penyelidikan yang paling baru-baru ini, kami memantau maklumat terkini ke dalam kelas. ICEP Europe komited untuk kecemerlangan pendidikan; kakitangan berdedikasi dan persekitaran pembelajaran dalam talian yang inovatif membolehkan kami menyampaikan pendidikan berkualiti yang membuat perbezaan.

Kursus Universiti kami mempunyai tuisyen bertaraf dunia, akreditasi dan kerjasama yang kukuh dan akan memberikan anda kelayakan pakar dalam Keperluan Pendidikan Khas. Bina kepakaran anda yang mendalam, keyakinan dan kecekapan anda dengan salah satu kursus kami dengan kerjasama University of East London atau Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Bayangkan mendaftar dalam kelas yang memenuhi apabila ia sesuai dengan jadual anda dan sesuai dengan gaya hidup sibuk anda yang sibuk. Bayangkan mempunyai akses bukan sahaja kepada takungan luas penyelidikan dan pemikiran semasa dalam bidang pelajaran anda tetapi juga mempunyai tutor untuk membimbing dan memudahkan anda semasa anda mempelajari apa yang anda perlukan untuk belajar mengikut kadar anda sendiri. Sekarang, bayangkan ini berlaku di rumah, pejabat, atau mana-mana tempat dengan akses Internet.

ICEP Europe menawarkan penyelesaian pembelajaran dalam talian yang fleksibel yang disesuaikan untuk memenuhi pelbagai keperluan individu yang menghadapi cabaran bekerja dengan kanak-kanak dan remaja hari ini. Kursus-kursus ICEP Europe , tetapi tetap setia, kepada sains terkini dalam bidang dan menawarkan penyelesaian praktikal dan relevan. Mereka dibangunkan untuk sesiapa sahaja yang perlu belajar metodologi yang terbukti untuk menangani situasi individu dalam situasi kerja atau rumah mereka.

Lokasi

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan