Keystone logo

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

A logo

pengenalan

Selamat datang di sekolah perniagaan kami, IEBS IEBS , Sekolah Inovasi Perniagaan dan Keusahawanan, yang dilahirkan semasa krisis dunia dengan tujuan untuk memberikan alternatif sebenar kepada alternatif model pengajaran tradisional. Berkat sokongan pelbagai institusi mencadangkan model pendidikan baru berdasarkan nilai-nilai murni yang membentuk orang yang lebih bertanggungjawab untuk mengarahkan projek dengan semangat keusahawanan dari Inovasi, Etika, dan Kelestarian. Business School berkonsepkan inovatif Kami melatih para profesional yang mampu memimpin inovasi dan keusahawanan, orang-orang, yang memberi nilai tambah kepada syarikat, pekerja mereka, dan masyarakat secara umum, melalui cara baru menjalankan perniagaan.

Mengenai

Di IEBS memilih formasi di mana:

 • Penggunaan teknologi baru dan inovasi dalam pembelajaran adalah asas latihan.
 • Penggunaan kajian kes dan simulasi adalah tulang belakang pendidikan, mempersiapkan pelajar untuk menghadapi dunia nyata.
 • Pembelajaran kelas formal digabungkan dengan pembelajaran Internet yang tidak formal yang mengajar anda bagaimana belajar dan memupuk pembelajaran kolaboratif.
 • trend dan inovasi terkini yang digabungkan dalam setiap bidang pengetahuan.
 • Guru kami menjadi pembimbing anda, membimbing dan menolong pelajar setiap masa dan menjadi bahagian aktif dalam proses latihan pelajar.

Pelajar mengambil bahagian, menyatakan pendapat mereka, dan belajar menganalisis dan membuat keputusan sendiri.

Misi dan Visi

Kami ingin menjadi sekolah perniagaan yang berbeza yang memfokuskan pada latihan berdasarkan Inovasi dan Keusahawanan Misi kami adalah untuk melatih usahawan masa depan, usahawan, dan eksekutif korporat untuk memimpin perubahan dan transformasi dalam organisasi mereka melalui Inovasi, Keusahawanan, Etika, dan Kelestarian. Dalam visi kami, kami ingin menjadi sekolah perniagaan yang berbeza yang memberi tumpuan kepada latihan berdasarkan Inovasi dan Keusahawanan. Tujuan kami adalah untuk menyampaikan kepada pelajar kemampuan untuk berinovasi dan berusaha untuk menyokong projek mereka dari awal hingga akhir.

Nilai kami

Inovasi, Keusahawanan, Etika, dan Kelestarian IEBS berada di atas empat tonggak yang kami percaya harus menyokong pengurusan korporat dalam beberapa dekad akan datang:

 • Inovasi: kami adalah profesional yang komited dan syarikat inovatif yang membawa faedah lebih besar kepada masyarakat.
 • Keusahawanan: menyokong usahawan dan inovasi adalah sebahagian daripada misi penubuhan kami. Oleh itu, semua pelajar program Master dan Usahawan boleh mengambil bahagian di kampus di mana sokongan dan pembiayaan untuk projek terbaik disediakan.
 • Etika: kami berkomitmen untuk dunia di mana nilai kepercayaan, kejujuran, dan Manfaat Bersama tradisional pulih.
 • Kelestarian: kami mempercayai perniagaan jangka panjang yang memberikan keuntungan kepada syarikat, pekerja, dan masyarakat serta berkesinambungan dengan persekitaran.

Tanggungjawab sosial

Di IEBS kami bertindak sesuai dengan prinsip dan nilai kami dan berlaku untuk pengurusan Business School.

 • IEBS mengikuti falsafah pembangunan lestari dengan menggantikan penggunaan kertas dengan format elektronik dengan memasukkan "e-Reader" atau eBook. Pelajar boleh memuat turun kandungan terus ke peranti ini.
 • IEBS menawarkan kerjasama beasiswa penuh dalam program Masternya untuk mempromosikan keusahawanan dan inovasi, terutamanya di negara-negara membangun di Amerika Latin.
 • IEBS memperuntukkan sebahagian keuntungannya untuk kerjasama dan pengembangan pendidikan di negara-negara membangun.

Lokasi

 • Carrer Entença, 157, , 08029, Barcelona

Soalan