Keystone logo
IES College

IES College

IES College

pengenalan

Ketika masyarakat kita mengalami perubahan yang mendalam, pendidikan yang kita berikan kepada anak-anak muda kita harus mengikuti, mempersiapkan mereka untuk apa yang sebahagian besarnya adalah persekitaran kerja dan pasar kerja yang tidak diketahui, dan melengkapkan mereka untuk berkembang di seluruh dunia dalam pelbagai keadaan.

Untuk melakukan itu, kita tidak boleh leka dan mengikuti model sekolah menengah yang selalu ada. Pengalaman belajar untuk pelajar kami akan fleksibel, menarik, dan relevan dengan konteks global. Dengan Program IB Diploma, kami akan menyokong pelajar kami dalam mengembangkan penyelesaian masalah, kolaborasi, dan kreativiti.

Sebagai pendidik, kita mesti berusaha untuk memperluas cakrawala pelajar kita, menghormati kepelbagaian, dan memberi inspirasi kepada mereka untuk menciptakan kehidupan yang bermakna, berlabuh dengan hubungan manusia yang sihat dan kemahiran untuk membuat perbezaan di dunia.

Di IES College , kami sangat gembira dapat menyediakan persekitaran pembelajaran inklusif untuk pelajar tahun 11 dan 12, di mana semua ini dan banyak lagi akan dapat dilakukan.

Kami berharap dapat mengalu-alukan keluarga anda kepada komuniti kami yang dinamik dan membimbing pelajar kami bersama dengan program pembelajaran yang ketat yang akan mempersiapkan mereka menghadapi cabaran esok.

Lokasi

Lokasi
  • 495 Boundary Street, Spring Hill QLD 4004, 4220, Burleigh Heads

Soalan