Keystone logo
Inscape Education Group

Inscape Education Group

Inscape Education Group

pengenalan

Inscape percaya dalam menawarkan produk nilai didorong untuk memastikan pertumbuhan pelbagai sektor kreatif dan industri amnya. Kami mempunyai budaya institusi ditubuhkan yang unik kepada Inscape dan pelajarnya. Budaya kita dibina di atas sistem nilai yang menggalakkan kualiti, kesahihan dan hubungan. Kami berusaha untuk ini untuk mencerminkan dalam semua bidang institusi kami.

Sebagai sebuah organisasi, kita menggalakkan keterangkuman dan akses kepada pengajian tinggi. Bagi setiap dua puluh pelajar yang berdaftar dengan kami, kami mampu menawarkan biasiswa separa atau penuh untuk membantu calon-calon yang layak yang sebaliknya tidak akan mempunyai peluang untuk memulakan kerjaya yang mereka pilih.

Kami mengguna pakai pelajar unik pengajaran berpusat dan pendekatan pembelajaran yang bertujuan untuk pembelajaran sepanjang hayat. nisbah pelajar pensyarah kami adalah rendah untuk memastikan perhatian individu di luar keperluan akademik segera pelajar kita. Kami memahami dinamik budaya kelas kecil dan memaksimumkan output pelajar itu dalam persekitaran ini. Pelajar, bagaimanapun, dijangka bertanggungjawab ke atas pembelajaran mereka sendiri dan berusaha untuk akhirnya menjadi pelajar yang bebas.

Kami menerapkan pendekatan pengajaran yang berasaskan prinsip-prinsip Kerja-Integrated Learning (WIL). Graduan yang meninggalkan kita yakin untuk memasuki dunia perniagaan. Kami mengguna pakai pendekatan perniagaan dalam kurikulum dan kelas kami untuk menyediakan graduan untuk kedua-dua peluang dan cabaran dalam dunia pekerjaan yang diharapkan.

pembelajaran berterusan

Akses kepada pembelajaran yang sedia ada adalah tinggi dalam senarai keutamaan kami dan kami bangga bahawa lebih daripada dua pertiga daripada pelajar-pelajar kita yang masuk ke dalam program Sijil Tinggi kami pergi untuk diterima ke dalam kelayakan sama ada Inscape atau lain-lain institusi pengajian tinggi yang diiktiraf dan didaftarkan.

Pentauliahan

Inscape berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan (DHET) sebagai sebuah institusi pendidikan tinggi swasta. Ijazah Sarjana Muda kami Ijazah Design, Diploma dan Sijil Tinggi yang diiktiraf oleh Majlis Pendidikan Tinggi (CHE), dan didaftarkan oleh Kelayakan Afrika Selatan (SAQA) mengenai Kerangka Kelayakan Kebangsaan (NQF).

Lokasi

 • Cape Town

  Cape Town Campus 408 The Armoury, Buchanan Square, 160 Sir Lowry Road, Woodstock, , Cape Town

  • Durban

   Durban Campus 106 Montpelier Road (access via 8th avenue off Florida Road) Morningside, , Durban

   • Midrand

    Midrand Campus 353 Alexandra Road Halfway Gardens, , Midrand

    • Pretoria

     Pretoria Campus 193 Corobay Avenue Waterkloof Glen, , Pretoria

    Program

     Institusi juga menawarkan:

     Soalan