Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

pengenalan

Di ITE, kami berusaha untuk menjadikan pembelajaran menyenangkan dan relevan dengan kerjaya masa depan anda. Kami melakukan ini dengan membawa tempat kerja masa depan anda ke kampus kami. Dan kerana peralihan dari sekolah ke kerjaya sangat penting, kami berusaha menjadikannya lebih lancar dengan merancang kursus kami dengan mempertimbangkan anda.

ITE menawarkan hampir 100 kursus di tiga Kolej yang canggih. Kursus-kursus ini dikumpulkan dalam kelompok kerjaya - Sains Gunaan & Kesihatan, Perniagaan & Perkhidmatan, Reka Bentuk & Media, Elektronik & Teknologi InfoComm, Kejuruteraan dan Perhotelan. Industri kami yang memperakui sijil dalam bidang kemahiran ini telah membantu graduan dan pelajar dewasa menikmati prospek pekerjaan dan kemajuan kerjaya yang lebih baik.

Selain kursus peringkat Nitec dan Nitec Tinggi, kami juga menawarkan kursus peringkat Diploma. Kami kini mempunyai tiga kursus Diploma Teknikal bekerjasama dengan institusi luar negara yang berprestij dan 24 Diploma Kajian Kerja ITE yang dikembangkan bersama dan dikendalikan oleh rakan industri dan ITE kami.

Untuk menyediakan lebih banyak Pathways dan pilihan yang lebih luas untuk kemajuan kemahiran, kami telah meningkatkan spektrum kursus Higher Nitec dan bilangan kursus Traineeship. Kami juga telah memungkinkan bagi mereka yang menunjukkan minat dan bakat untuk mengikuti kursus melalui Latihan Kemasukan Awal kami. Kami telah melakukan semua ini supaya pelajar baru dan lulusan ITE dapat menantikan peningkatan kemahiran mereka, tanpa mengira gaya pembelajaran.

Lokasi

  • Singapore, Singapura

Soalan