Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

pengenalan

Sejak ia mula dibuka pada bulan September 1970, IT Sligo telah menjadi salah satu Ireland'S terkemuka institusi tahap ketiga. Pelajar di tengah-tengah apa yang kita lakukan. Ia adalah rumah kepada 6,000 pelajar di seluruh sepenuh masa, separuh masa dan perantisan program Institut. Daripada jumlah itu, 2,000 sedang belajar dalam talian.

Pada IT Sligo, Anda akan mendapat tahu pensyarah anda, dan juga rakan-rakan sekelas anda. Di sini anda akan membentuk satu rangkaian persahabatan yang akan berlangsung seumur hidup.

IT Sligo adalah tempat untuk membantu anda mendapatkan lebih awal dalam dunia pekerjaan dengan penempatan industri. Terima kasih kepada kenalan rapat kami dan kerjasama penyelidikan dengan syarikat-syarikat terkemuka dan majikan utama, kami boleh menawarkan anda pelbagai peluang.

IT Sligo juga merupakan institusi peringkat ketiga garang bercita-cita tinggi. Berusaha ke arah penetapan semula sebagai Universiti Teknologi, a € 60 juta pelaburan dalam kemudahan kampus sejak sedekad yang lalu telah mewujudkan persekitaran pembelajaran abad ke-21 yang menakjubkan.

Tidak ada masih berdiri. Di tiga Schools Institut Pengajian Perniagaan & Sains Sosial; Engineering & Design; dan Sains, IT Sligo sentiasa membangunkan dan meningkatkan kursus dan kemudahan untuk menyediakan pakej keseluruhan yang sepadan dengan keperluan pelajar hari ini - dan esok.

Enam Sebab Untuk Pilih IT Sligo

  1. Relevan dan pelbagai kursus kami - Kami bekerja rapat dengan industri untuk menyesuaikan kursus kami supaya apabila anda lulus, anda perlu mempunyai kelayakan yang majikan mengiktiraf dan mahu.
  2. Tenaga Pengajar kami - Pelajar Semasa konsisten menyerlahkan kualiti pengajaran dan kakitangan syarahan sebagai satu daripada kekuatan IT Sligo.
  3. Ia Personal - saiz kelas kecil bermakna pelajar mendapat manfaat daripada perhatian individu dan sokongan daripada kakitangan kami yang berdedikasi.
  4. Cool Campus - tunggal kami moden 72 ekar kampus 'Universiti-rasa' sentiasa berkembang untuk mencerminkan keperluan pelajar abad ke-21. Segala-galanya adalah dalam jarak berjalan kaki - termasuk pusat bandar Sligo
  5. Cita-cita Bertaraf Dunia - Selain menjadi Ireland yang diiktiraf No 1 destinasi untuk Digital (Online) Pendidikan, IT Sligo telah dihasilkan diiktiraf di peringkat antarabangsa penyelidikan pecah tanah dalam Sains dan Arkeologi dalam tempoh 12 bulan lalu.
  6. A Home From Home - Sebagai tempat untuk hidup, Sligo menawarkan salah satu pilihan gaya hidup yang paling berpatutan, menarik dan meriah. Di sini, ada yang cukup berkualiti tinggi penginapan pelajar.

Lokasi

  • Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Soalan