Keystone logo
International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

pengenalan

Mengenai Tufts

Tufts adalah peneraju pendidikan tinggi Amerika, khas untuk kejayaannya sebagai universiti menengah yang cemerlang dalam penyelidikan dan memberikan pengalaman peribadi kepada pelajar. Kombinasi unik penyelidikan dan seni liberal kami menarik minat pelajar, fakulti, dan staf yang berkembang di persekitaran kami yang penuh rasa ingin tahu, kreativiti, dan penglibatan.

Misi

Tufts adalah universiti penyelidikan berpusatkan pelajar yang dikhaskan untuk penciptaan dan penerapan pengetahuan. Kami komited untuk memberikan pengalaman transformatif untuk pelajar dan fakulti dalam persekitaran yang inklusif dan kolaboratif di mana para sarjana kreatif menghasilkan idea yang berani, berinovasi dalam menghadapi cabaran yang kompleks dan membezakan diri mereka sebagai warganegara aktif di dunia.

Penglihatan

Untuk menjadi universiti inovatif sarjana kreatif di sebilangan besar sekolah yang mempunyai kesan mendalam antara satu sama lain dan dunia.

Mengenai Program dan Perkongsian Antarabangsa

Kami menawarkan program yang paling inovatif dan dinamik yang ada sekarang. Kami percaya bahawa kaedah terbaik untuk belajar bahasa atau budaya adalah dengan menjalaninya. Sebagai tambahan kepada jadual lawatan yang kaya yang memperkenalkan pelajar ke Boston, program kehidupan kediaman yang kuat, dan banyak peluang untuk pertukaran budaya, Tufts menawarkan fakulti yang tidak dapat dikalahkan.

Fakulti

Semua ahli fakulti kami adalah tenaga pengajar Bahasa Inggeris profesional dengan pengalaman luas mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. Kelas Bahasa Inggeris kami diajar oleh tenaga pengajar yang berdedikasi yang menggunakan imaginasi dan pengalaman mereka untuk memaksimumkan potensi pembelajaran setiap pelajar. Program Bahasa Inggeris Tufts inovatif dalam cara menggabungkan bahan kelas dengan pengalaman kehidupan sebenar.

Kurikulum Tambahan

Waktu kelas dilengkapi dengan pelbagai aktiviti dunia nyata yang membantu anda menjalani bahasa semasa anda mempelajarinya. Anda akan bertutur dan menggunakan bahasa setiap hari, yang merupakan cara semula jadi untuk meningkatkan kemampuan dan keyakinan anda. Dari kelas yang menarik hingga lawatan lapangan yang menarik dan perbincangan malam mengenai kehidupan dan adat istiadat Amerika, kami membantu anda mempelajari bahasa dan budaya yang ada di Amerika.

Lokasi

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Soalan