Keystone logo

International School Of Economics

A logo

pengenalan

Yang International School of Economics telah ditubuhkan pada Universiti Negeri Tbilisi pada tahun 2006, melalui usaha bersama unik Bank Dunia, BP, Open Society Institute, Kerajaan Georgia, GERMANY, Sweden DAN Norway.

SAYA TETAPKAN menawarkan dua tahun Program Sarjana dalam bidang Ekonomi. Program ini mematuhi piawaian akademik antarabangsa dengan arahan bahasa Inggeris dengan melawat dan bermastautin antarabangsa Ph.D. fakulti. Lebih daripada 100 graduan setakat ini, lebih daripada satu pertiga menduduki jawatan analisis dengan agensi dasar ekonomi di ketiga-tiga negara di rantau Selatan Caucasus. Kira-kira 10% melanjutkan pelajaran ke yang paling berprestij Ph.D. program Dalam Bahasa Eropah DAN Amerika Utara, seperti Stanford, Chicago DAN Pennsylvania Universiti.

Iset Dasar Institut telah ditubuhkan pada Mei 2011 untuk melengkapkan misi pendidikan SAYA TETAPKAN. Iset-PI menyediakan penyelidikan dasar bebas dan latihan, dan sampai kepada yang lebih luas akademik, dasar dan komuniti perniagaan dalam Selatan Caucasus. Ia adalah salah satu yang pertama berasaskan universiti pemikir di rantau ini, disokong dari penubuhannya oleh Dana Tank Think Open Society Institut. Iset-PI juga merupakan ahli Stockholm Institute of Peralihan Ekonomi (SITE) Rangkaian.

Lokasi

  • International School Of Economics, 16, Zandukeli St., 0108, Tbilisi

Soalan