Keystone logo
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

pengenalan

Semangat universiti

Panggilan untuk belajar dan mengubah dunia

Sebuah universiti melibatkan pengetahuan, penyelidikan, dan pemindahan pengetahuan. Walau bagaimanapun, kami berhasrat untuk lebih.
Kami adalah orang yang mendedikasikan masa dan usaha kami untuk belajar untuk mengubah dunia. Anda dapat melihat cita-cita ini dalam aktiviti UIC Barcelona. Ia berada dalam DNA kita.

Mempunyai pengalaman universiti yang selalu anda impikan

Menempatkan setiap pelajar di tengah-tengah segala sesuatu bermakna anda adalah protagonis di UIC Barcelona.

Inilah komitmen kami kepada anda, yang ditunjukkan oleh perhatian individu, kumpulan kelas kecil, badan pengajaran yang mesra, perkhidmatan sokongan, dan semua yang anda perlukan untuk meningkatkan kemahiran anda.

Membina jambatan kepada realiti profesional

Kami dihubungkan dengan masyarakat dan syarikat. Kelas-kelas yang diamalkan dan diajar oleh para profesional aktif. Mereka dilengkapi dengan program penempatan kerja. Untuk semua sebab ini, UIC Barcelona mempunyai salah satu daripada kadar pekerjaan yang paling baik dalam sistem universiti Catalan.

Di Barcelona dan berkaitan dengan dunia

Pelbagai budaya Barcelona menyediakan latar belakang bakat dan pengetahuan yang menyeluruh.
Kami juga mempunyai perjanjian antarabangsa dan pertukaran program dengan universiti di luar negara. Beberapa program ijazah kami diajar sebahagiannya dalam bahasa Inggeris; anda juga boleh mengambil program sarjana anda dalam bahasa ini.

Akreditasi

Universitat Internacional de Catalunya secara rasminya memulakan kegiatan akademiknya pada Oktober 1997. Undang-undang Organik 11/1983 tentang Pembaharuan Universiti (LRU) bersama dengan Parlemen Catalonia Law 26/1984, membentuk rangka kerja undang-undang yang sesuai untuk penubuhan sebuah universiti dengan keupayaan untuk memberi sijil ijazah rasmi. The Fundación Familiar Catalana (Yayasan Keluarga Catalan) mengambil tanggungjawab sepenuhnya untuk menjalankan projek akademik ini.

Sebab utama mengapa seorang pelajar patut mempertimbangkan untuk belajar di UIC Barcelona

 1. Pengalaman antarabangsa di salah satu bandar paling menarik di dunia: Barcelona
 2. Profesor dan profesional yang berkemahiran tinggi yang suka mengajar dengan pola pikir antarabangsa
 3. Peringkat Rasmi dan Latihan Praktikal
 4. Internships antarabangsa
 5. Kadar pekerjaan yang tinggi
 6. Cara yang optimum untuk meningkatkan kemahiran bahasa
 7. Latihan dan nasihat peribadi untuk semua program dan kepada semua pelajar
 8. Rangkaian dan kenalan
 9. Membangunkan kepimpinan dan kemahiran keusahawanan
 10. Teruskan pendidikan: Sarjana, pascasiswazah dan Ph.D. program

Perkhidmatan

Penginapan: Jika anda memerlukan penginapan semasa anda di universiti, anda akan dapat memohon kediaman pelajar, pangsapuri, dan bilik-bilik yang telah dirancang khusus untuk keperluan anda.

Sukan: Belajar di UIC Barcelona bermaksud berevolusi secara keseluruhan sebagai orang. Kami menggalakkan pelajar terlibat dalam aktiviti sukan dan fizikal. Universiti ini mempromosikan dan menganjurkan aktiviti sukan, pertandingan dan memberikan diskaun dan kelebihan lain kepada pelajar agar mereka dapat mengakses kemudahan dan organisasi lain di Barcelona.

Latihan dan kaunseling: Perkhidmatan kaunseling dan bimbingan yang direka untuk pelajar untuk mencapai cabaran peribadi dan profesional mereka.

Kehidupan seorang pelajar

Perkhidmatan Pelajar: membantu anda mencapai apa yang paling penting: matlamat peribadi anda.

Ia menganjurkan pelbagai aktiviti kebudayaan, sukan, sosial dan akademik yang luas. Perkhidmatan ini menyediakan maklumat dan panduan mengenai isu-isu akademik, pentadbiran dan kurikulum di universiti.

Perkhidmatan Pelajar UIC bertanggungjawab untuk memaklumkan dan memberi nasihat kepada pelajar universiti tentang cara menguruskan kertas kerja mereka dan juga isu-isu ekstrakurikuler yang lain.

Alumni: UIC Barcelona menyampaikan falsafah akademiknya kepada masyarakat melalui komuniti 12.000 graduan. Falsafah ini adalah kecemerlangan di tempat kerja, individu yang diletakkan di pusat segala-galanya, keinginan untuk berkhidmat dan pencarian berterusan untuk kebenaran.

Lokasi

 • Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

Soalan