Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

pengenalan

Kami telah berkecimpung dalam perniagaan selama 17 tahun, dan menawarkan pengalaman pembelajaran, keseronokan dan budaya musim panas yang seimbang kepada kanak-kanak berumur 13 hingga 18 tahun, di mana pelajar boleh berkembang dalam persekitaran yang menggalakkan dan menyokong sambil berseronok dan mendapat kawan baharu dari seluruh dunia. dunia.

ISSOS diwujudkan dengan satu misi yang jelas: Untuk mewujudkan tempat yang selamat bagi orang untuk belajar dan berkembang. Oleh itu, kami menyediakan program musim panas yang seimbang dan seimbang di mana pelajar memilih kelas akademik dan elektif sesuai dengan keperluan dan minat yang lebih luas. Kami menawarkan peluang kepada pelajar kami untuk mempunyai pengembaraan musim panas seumur hidup di mana tumpuannya adalah mengenai keselamatan diri dan kesejahteraan, arahan individu yang berkualiti dan pengalaman antarabangsa yang unik.

65516_Untitled.jpg

Lokasi sekolah musim panas kami telah dipilih dengan teliti untuk kampus mereka yang selamat, merangsang dan memberi inspirasi. Lokasi bersejarah dan budaya St Andrews dan Yale membolehkan pelajar mengalami kehidupan di universiti eksklusif ini, dalam persekitaran yang selamat. Dengan menghadiri ISSOS , pelajar berpeluang untuk mengalami UK dan Amerika Syarikat sebagai tempat tinggal, belajar dan bekerja.

ISSOS adalah syarikat yang memimpin nilai yang menawarkan pendidikan yang dipimpin oleh nilai, di mana kami berusaha untuk menyampaikan program berkualiti tinggi di lokasi paling selamat yang dipimpin oleh pasukan inspirasi. Kami mengalu-alukan pelajar dari lebih dari 80 kewarganegaraan yang mewujudkan keluarga antarabangsa di mana persahabatan merangkumi dunia dan berlangsung lama di luar musim panas.

Apa yang Membuat ISSOS Berbeza?

 • Program berkualiti tinggi, yang sebahagiannya adalah eksklusif untuk ISSOS
 • Selamat datang pelajar dari lebih 80 negara
 • 40% pelajar kembali setiap tahun
 • Kami hanya menerima 10% daripada setiap warganegara, memastikan pengalaman yang benar-benar antarabangsa
 • Kakitangan musim panas adalah pakar dalam bidang mereka, dari guru Bahasa Inggeris yang berkelayakan untuk PGA Golf Pros
 • Kami adalah perniagaan yang Diterajui Nilai dengan 6 nilai pada teras kami yang berjalan melalui semua yang kami lakukan

Orang dan ISSOS

Di ISSOS, kami bangga menggunakan hanya kakitangan yang berkelayakan dan bermotivasi. Semua guru kami telah dipilih dengan teliti untuk kelayakan, kepakaran, dan pengalaman mereka dan membawa tenaga dan semangat untuk mengajar dan berinteraksi dengan orang muda, baik dalam program akademik dan ekstra kurikular kami. Terdapat nisbah staf-pelajar 1: 5 dan kelas sengaja dikurangkan untuk memberi perhatian dan arahan peribadi.

Selain menyediakan standard akademik berkualiti tinggi untuk pelajar musim panas kami, guru kami juga merupakan penghuni asrama dan disokong oleh kaunselor yang bertindak sebagai role model dan menjaga kebajikan pelajar kami. Kejayaan program musim panas kami bergantung pada dedikasi dan semangat guru dan kaunselor kami serta matlamat bersama mereka untuk menjadikan ISSOS pengalaman yang benar-benar unik dan menarik bagi setiap pelajar.

Lokasi

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, United Kingdom

  Soalan