Keystone logo
ITECOM Art Design Paris

ITECOM Art Design Paris

ITECOM Art Design Paris

pengenalan

A STRUKTUR UNIK DALAM JANTUNG PARIS

Terletak di antara Opéra Garnier, Bursa Saham dan palais yang Brogniart, institusi kami meliputi kawasan seluas 1200 meter persegi dengan peralatan IT lebih daripada 200 komputer (di kedua-dua Mac dan komputer PC) dengan perisian yang dikemas kini setiap tahun. Tenaga pengajar di ITECOM ART DESIGN komited untuk sentiasa detik-detik alternatif inspirasi, pertukaran pendapat, pembelajaran dan pengembaraan profesional yang benar.

PENDEKATAN pedagogi disesuaikan

35 tahun pengetahuan dalam dunia penciptaan dan Web. ITECOM menggalakkan pengalaman perniagaan dan melaksanakan asas-asas latihan yang berkesan: tempoh mengajar dan kontrak kerja-kajian seli dengan syarikat-syarikat rakan kongsi.

SOKONGAN KE ARAH PEKERJAAN

ITECOM ART DESIGN itulah pertama dan utama lebih daripada 35 tahun pengetahuan dalam dunia penciptaan, dengan keinginan berterusan evolusi, secara kekal selaras dengan realiti ekonomi pasaran. Setiap penyumbang memainkan peranan utama dengan meletakkan ke dalam amalan profesionalisme mereka.

ITECOM ART nilai DESIGN pengalaman perniagaan dan mengaplikasi 2 dimensi asas latihan yang berkesan: Pengajaran tempoh. kontrak kerja-kajian dengan syarikat-syarikat rakan kongsi. Ini latihan melengkapkan kursus yang dipilih dengan pengalaman bidang pragmatik. pemecut kejayaan, aspek ini dua latihan yang membolehkan anda untuk mengesahkan pengetahuan yang diperoleh dengan memberi, dimensi profesional praktikal. Pendekatan ini adalah penting untuk berjaya mengintegrasikan persekitaran kerja perniagaan. Lebih khusus lagi, anda boleh memilih pilihan yang paling sesuai.

itecom banner 2
48758_15578048_1248097828561805_2795122766263350374_o

800 GRADUAN SEJAK CREATION ITECOM'S

graduan kita dalam kedudukan kanan dalam bidang multimedia dan seni digunakan adalah aset yang besar dalam pengembangan rangkaian kami. Itulah sebabnya mereka yang menjadi kini dalam pelbagai garis kebangsaan atau antarabangsa perniagaan.

GRADUAN KAMI ADALAH DUTA PERTAMA KAMI

Graduan kita sering menyeru ITECOM ART DESIGN untuk traineeship atau pekerjaan tawaran. Mereka yang terlibat dalam pedagogi dan sering mengambil bahagian dalam kelas untuk memenuhi pelajar dan membimbing mereka dalam pekerjaan masa depan mereka dan kerjaya. Detik-detik berkongsi adalah terutamanya dicari oleh pelajar-pelajar kita.

GRADUAN ON CONTINENT SETIAP

Melalui ITECOM YANG rangkaian yang semakin meningkat, ia bukan luar biasa untuk melihat pelajar-pelajar kita menyeberangi sempadan kita dalam syarikat-syarikat dunia seperti Ubisoft, l'Oréal, ForMek, Groupe Havas, Publicis, Alvarez antarabangsa, daerah Digital, Sephora, Société Générale.

48759_DSC_0041

Lokasi

  • Paris

    12 rue du 4 Septembre, 75002, Paris

Soalan