Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

pengenalan

Kaedah Pendidikan Kami

Pada masa ini, terima kasih kepada inovasi teknologi dan transformasi pasaran buruh, kaedah pembelajaran yang kurang tegar dan lebih partisipatif telah dikenakan. Oleh itu, salah satu daripadanya, belajar dengan melakukan, membolehkan pemerolehan semula jadi kemahiran keusahawanan.

Metodologi ini mencadangkan pembelajaran dengan melakukan, membangunkan kemahiran dalam konteks praktikal untuk memahami cara menyelesaikan masalah (pembelajaran berasaskan masalah) dan cara melaksanakannya melalui gabungan idea dalam persekitaran kolaboratif (bilik pelarian dan wiki).

Gabungan metodologi yang disebutkan di atas bersama-sama dengan penganjuran acara yang berkaitan dengan program latihan seperti siaran di TwitchTv atau penyampaian amalan di GitHub, menyertai dua ciri asas dan eksklusif ITTI: kemungkinan untuk diperakui secara rasmi oleh pengilang terima kasih kepada Bootcamps kami dan, akibatnya, pasukan pengajar yang diakreditasi dan disahkan oleh pengeluar tersebut sebagai tambahan kepada pengalaman profesional mereka yang luar biasa sebagai penanda aras dalam sektor ini.

Berlatih pada bila-bila masa dan di mana-mana tempat kerana daripada institut ITTI kami menyediakan persekitaran latihan yang terkini: Kelas Maya (penstriman). Sepanjang proses latihan, anda akan mendapat sokongan daripada kedua-dua guru dan semua kakitangan ITTI untuk memotivasikan anda, menjawab soalan anda dan membantu anda, melakukan susulan yang diperlukan supaya anda boleh mencapai matlamat yang telah anda tetapkan untuk diri anda sendiri.

Perangkaan

 • +4290 Pelajar Mendaftar dalam Program Kami
 • +195 Negara Asal
 • +198 Pertukaran perjanjian dengan sekolah perniagaan di seluruh dunia

  Kemasukan

  Lokasi

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Soalan