Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

pengenalan

The International University of Sarajevo adalah sebuah institusi bebas bukan keuntungan pendidikan tinggi yang secara autonomi menyediakan dana untuk kerja-kerja. Ia menawarkan program pendidikan dalam semua tiga kitaran kajian, serta program pembangunan profesional khusus dalam bidang berdaftar.

IUS diiktiraf dengan kebangsaan Agensi Pembangunan Pengajian Tinggi dan Jaminan Kualiti dan disenaraikan dalam daftar negeri institusi pengajian tinggi yang diiktiraf di Bosnia dan Herzegovina. universiti adalah syarikat bersekutu ahli Persatuan Universiti Eropah (EUA) dan penuh ahli Persatuan Antarabangsa Universiti (IAU). Selain itu, semua tujuh program yang diwakili melalui Keystone diiktiraf oleh AQ Austria selama enam tahun pada September 2016. IUS berikut struktur ijazah empat tahun pada peringkat sarjana muda. Program-program yang serasi dengan sistem Bologna dan membenarkan pemindahan percuma kredit melalui ECTS. Ijazah sarjana muda di IUS bernilai 240 kredit. A sarjana program di IUS berlangsung Satu tahun dan bernilai 60 kredit.

Keperluan bahasa

Yang bahasa komunikasi dan pendidikan di IUS adalah Bahasa Inggeris, Dan semua bakal pelajar-pelajar perlu bukti penguasaan bahasa (IELTS 6 atau TOEFL IBT 79). Pelajar yang tidak mempunyai tahap ini kecekapan boleh belajar di Sekolah Bahasa Inggeris sehingga mereka bersedia untuk pengajian fakulti mereka bahasa-bijak.

Yuran penyertaan

Pada peringkat sarjana muda kos program yang bermula dari 3600 Euro dengan biasiswa yang berkaitan. untuk sarjana dalam bidang genetik dan Biokejuruteraan Bayaran adalah 3500 Euro. untuk program Hubungan Antarabangsa dan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Yuran adalah 3000 Euro.

Lokasi

  • Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Soalan