Keystone logo

JAMK University of Applied Sciences

A logo

pengenalan

Selamat datang ke JAMK

Terletak di tengah Finland, universiti sains gunaan kami adalah sebahagian daripada hab pengetahuan yang lebih besar yang mencipta batu loncatan untuk hari esok yang lebih baik. Terdapat permintaan untuk graduan JAMK : mereka mempunyai pengetahuan, sikap yang betul, dan berbangga dengan kemahiran profesional mereka. Menjadi seorang profesional menawarkan anda lebih banyak pilihan dalam kehidupan dan kerjaya.

Caj Kreativiti anda - di sini di JAMK . Masa depan anda bermula di sini!

Pilih laluan anda sendiri daripada enam bidang pengajian

Dapatkan ijazah Sarjana Muda yang berorientasikan praktikal dan mulakan kerjaya antarabangsa anda sendiri di Jyväskylä, Finland. Ijazah sarjana muda terdiri daripada 210–240 kredit dan masa penyiapan standardnya berbeza dari 3.5 hingga 4 tahun.

Masa permohonan untuk Program Ijazah Sarjana Muda yang dijalankan dalam bahasa Inggeris adalah pada 4 – 18 Januari 2023. Bidang pengajian kami termasuk Pentadbiran Perniagaan , ICT , Pelancongan dan Hospitaliti , Perkhidmatan Sosial dan Perkhidmatan Penjagaan Kesihatan dan Penjagaan Kesihatan,Teknologi dan Pengangkutan dan Pendidikan Guru Profesional .

Bandar Jyväskylä

Jyväskylä mempunyai empat musim yang indah dari musim panas hijau hangat hingga musim sejuk putih yang segar. Bandar ini terletak di Finland Tengah dan dikelilingi oleh banyak tasik yang cantik dan alam semula jadi yang indah. Kedua-dua Finland dan Jyväskylä adalah tempat yang selamat untuk belajar dan tinggal. Jyväskylä sangat dinamik. Lihatlah aktiviti sukan dan kebudayaan, apatah lagi restoran dan kafe!

Selami peluang yang ditawarkan Jyväskylä di visitjyvaskyla.fi! !

Pilihan Kemasukan 2

Keperluan Visa

Lokasi

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Soalan