Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

pengenalan

Siapa kita: Jul academy Italy

Jul academy ialah institusi muzik Itali yang mengkhusus dalam menyediakan pendidikan muzik tahap tertinggi kepada pelajar yang bersemangat di seluruh dunia. Dengan lebih 15 tahun pengalaman dalam bidang ini, kami telah mengasah kurikulum kami untuk menawarkan kelebihan yang ketara kepada pelajar semasa mereka memulakan laluan kerjaya muzik pilihan mereka.

PEMBELAJARAN DALAM TALIAN, DIPERIBADI DAN BERTAULIAH

WARISAN MUZIK ITALIAN

Jul academy berpusat di Itali. Itali telah memainkan peranan penting dalam sejarah muzik Eropah. Banyak alat muzik, seperti biola dan piano, telah dicipta di Itali. Skala muzik, seni Opera dan banyak istilah muzik, seperti soneta, konsert, kuartet, juga dilahirkan di Itali.

PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN PERIBADI

Saiz kelas kami kecil. Nasihat dan sokongan tersedia di semua peringkat setiap kursus, memberikan anda peluang untuk menyesuaikan pembelajaran anda sendiri untuk memenuhi keperluan peribadi anda.

TUTOR PAKAR

Tutor Jul academy bukan sahaja guru yang hebat tetapi juga pemain berpengalaman tinggi, penghibur dan usahawan perniagaan muzik dengan hak mereka sendiri, membawa pandangan unik untuk membina kerjaya dalam industri muzik.

KUALITI DAN AKREDITASI

Jul academy ialah pusat Vokasional RSL, pusat peperiksaan London College of Music dan telah menyampaikan lebih daripada 200 sijil kepada pelajar.

PLATFORM PEMBELAJARAN DALAM TALIAN INSTITUSI

Pelajar dalam talian kami boleh mendapat manfaat daripada platform pembelajaran Institusi kami. Semua buku teks, pelajaran yang direkodkan dan latihan akan tersedia atas permintaan di dalam bilik darjah maya.

KELAYAKAN DAN AKREDITASI

Jul academy berdedikasi untuk menyediakan pendidikan muzik berkualiti tinggi kepada pelajar kami. Fakulti kami terdiri daripada profesional muzik yang berkelayakan tinggi dan berpengalaman yang memegang ijazah daripada institusi muzik berprestij.

Selain itu, kami diakreditasi oleh organisasi muzik terkemuka, seperti RSL UK dan London College of Music, memastikan kurikulum dan kemudahan kami memenuhi standard tertinggi dalam pendidikan muzik. Dengan komitmen kami terhadap kecemerlangan dalam kedua-dua pendidikan dan prestasi, graduan kami telah bersedia untuk kerjaya yang berjaya dalam industri muzik.

PROGRAM MUZIK DALAM TALIAN KAMI:

Kami menawarkan kursus muzik berkualiti tinggi di kampus kami di Itali dan dalam talian untuk pelajar antarabangsa. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar antarabangsa tahap pendidikan yang sama yang kami tawarkan di kampus kami, menggunakan kepakaran yang kami perolehi selama 15 tahun dalam sektor pendidikan muzik.

Kursus kami tersedia di platform dalam talian kami, menampilkan guru langsung yang menyesuaikan pelajaran dengan keperluan individu setiap pelajar. Objektif kami adalah untuk membantu pelajar dalam mencapai matlamat muzik dan pendidikan mereka, melalui kaedah pembelajaran kami yang fleksibel lagi ketat. Kaedah ini telah terbukti berjaya di seluruh dunia dan boleh diakses oleh pelajar dari semua peringkat, memastikan kepuasan untuk semua yang memohon.

Lawati laman web kami di sini dan temui semua program kami.

Lokasi

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Soalan