Keystone logo
Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

pengenalan

Mengenai Universiti

Kazan Innovative University dinamakan selepas VG Timiryasov (IEML) ditubuhkan pada tahun 1994 dan kini merupakan institusi pendidikan tinggi swasta terbesar di Republik Tatarstan dan seluruh rantau Volga. Pengasasnya, Dr. Vitaliy Timiryasov, salah seorang alumni Kazan dan Universiti-universiti Moscow, meletakkan tradisi terbaik pendidikan universiti klasik di pondasi sekolah baru.

Universiti ini adalah antara 100 institusi pendidikan tinggi terbaik Rusia dan 5 universiti swasta terbaik Rusia, ia memiliki pingat emas "kualiti Eropah" rasmi untuk melaksanakan sistem "Pengurusan Kualiti" (ISO 9001: 2008).

Sejak 2010, guru-guru Universiti setiap tahun menjadi pemenang pertandingan: "Kuliah Inovasi Terbaik" dan "Guru universiti terbaik".

Kazan Innovative University dinamakan selepas VG Timiryasov (IEML) adalah institusi pendidikan pertama di Republik Tatarstan yang telah mewujudkan rangkaian komunikasi bersepadu antara jabatan dan cawangan Institut. Rangkaian ini dibina di atas peralatan dan peralatan Cisco Systems untuk persidangan video "Tandberg". Gabungannya dengan rangkaian serat optik dan pembangunan perisian inovatif universiti sendiri "Pendidikan Idis" membolehkan mengoptimumkan pengurusan proses pendidikan di Universiti dan memindahkannya ke tahap yang sama sekali baru.

Kazan Innovative University dinamakan sempena VG Timiryasov (IEML) adalah institusi pengajian tinggi terkemuka di Cluster Saintifik dan Pendidikan dalam Perdagangan, Industri Hospitaliti dan Perkhidmatan di Republik Tatarstan.

Misi

  • Memenuhi keperluan individu, masyarakat dan negara untuk memperoleh pengetahuan berdasarkan pendidikan berterusan yang memenuhi keperluan moden untuk pembangunan inovatif dan pemodenan pendidikan dan sains.
  • Latihan profesional yang cekap dan berdaya saing pembentukan baru dapat membangun sains, perniagaan, untuk membuat keputusan yang berkesan dan menjalankan penyelidikan khusus yang selaras dengan kedudukan dan faedah negara.
  • Mewujudkan syarat-syarat yang diperlukan untuk pelaksanaan dan penggunaan teknologi pendidikan yang inovatif dan hasil saintifik yang berkesan.
  • Mendidik orang yang berwibawa, aktif secara sosial dan bertanggungjawab secara sosial.

Lokasi

  • Kazan

    г. Казань, ул. Московская, 42, , Kazan

Soalan