Keystone logo

King’s College London

A logo

pengenalan

King College London merupakan sebuah universiti penyelidikan yang diterajui berdasarkan di tengah-tengah London. Raja mempunyai lebih 28,000 pelajar dari 140 buah negara dan kini dalam fasa kedua daripada £ 1 bilion program pembangunan semula yang mengubah harta itu.

Raja mempunyai reputasi yang cemerlang untuk menyediakan pengajaran bertaraf dunia dan mempunyai reputasi yang amat cemerlang dalam undang-undang. Pada tahun 2014, The Dickson Poon Sekolah Undang-undang adalah kedudukan bahagian UK sekolah undang-undang untuk penyelidikan yang terkemuka di dunia di rasmi Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014. King juga telah diletakkan ke-20 di dunia dalam Times Higher Education Kebanyakan International Universities 2016 Rankings.

Pusat Undang-undang Eropah, The Dickson Poon School of Law, King College London adalah salah satu pusat yang terkemuka di dunia undang-undang Eropah. The Centre mempunyai tradisi denda pengajaran dan penyelidikan dalam semua bidang undang-undang Kesatuan Eropah. Pusat menikmati reputasi kecemerlangan program dibezakan acara awam dan untuk pendidikan pascasiswazahnya.

Lokasi

  • Informa Professional Academy 2nd Floor, KNect House 30-32 Mortimer Street, W1W 7RE, London

Soalan