Keystone logo
© Eva Dang
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

pengenalan

Tentang kita

Program pembelajaran yang mampu dimiliki dengan modul dalam talian eksklusif yang pantas dikesan oleh pelajar untuk kelayakan Universiti.

Sama ada anda ingin meningkatkan kemahiran anda, meningkatkan pasukan anda atau melanjutkan pendidikan profesional, Pathways pembelajaran Kingsgate International College dapat menyediakan semua yang anda perlukan.

The Kingsgate International College menyampaikan di Kampus atau dalam talian universiti Pathway program dengan penuh Sarjana Muda dan Anugerah Diploma Siswazah kepada pelajar dari seluruh pelusuk dunia. Pelajar dapat melacak perjalanan mereka ke Kelayakan Universiti UK di kampus atau dengan pembelajaran jarak jauh .

Modul berasaskan web kami membolehkan pelajar mempelajari apa yang mereka mahukan ketika mereka mahu dan bagaimana yang mereka mahukan dan telah dirancang untuk memudahkan cara belajar yang jauh lebih pantas, lebih berpatutan dan menarik. Dengan platform rangkaian pelajar 24/7, papan pemuka peribadi, tutorial dalam talian 1-2-1, webinar kumpulan dan siaran web kumpulan pra-rakaman, Kingsgate International College memberikan pelajar semua sokongan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam mengembangkan profesional mereka asas kemahiran dan mencapai kelayakan universiti.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Kredensial kami

Kingsgate International College beroperasi dengan standard akademik tertinggi dan mempunyai pelbagai struktur yang memastikan standard pendidikan yang diberikan kepada pelajarnya berkualiti tinggi. Di bawah ini adalah senarai badan korporat yang menjadi milik kami dan persatuan yang merupakan sebahagian daripada kami:

Rangkaian Sumber Pembelajaran

Learning Resource Network (LRN) diiktiraf sebagai organisasi penganugerahan oleh Ofqual. LRN mencipta kelayakan untuk institusi pendidikan, penyedia latihan, sekolah dan majikan. LRN mempunyai portfolio kelayakan yang luas termasuk kelayakan Pengajaran Tahap 5 yang ditawarkan oleh Kingsgate International College . Semua kelayakan LRN diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh majikan, kerajaan dan badan profesional sebagai bukti keterampilan dan kebolehan yang mereka cari.

Pengiktirafan ATHE

Anugerah untuk Latihan dan Pengajian Tinggi menyediakan pusat dengan pelbagai kelayakan termasuk, tetapi tidak terhad kepada; pengurusan pentadbiran, perniagaan, pelancongan, undang-undang, pengkomputeran dan penjagaan kesihatan dan sosial. ATHE telah mencipta nama untuk diri mereka sendiri dengan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, standard kualiti yang sangat baik dan kelayakan yang memuaskan dengan laluan kemajuan ke peringkat universiti.

Agensi Pembiayaan Pendidikan & Kemahiran

Kingsgate International College disenaraikan dalam daftar penyedia latihan perantisan ESFA. Bekerjasama dengan rakan kongsi untuk memberikan kelayakan dan Perantisan yang berpatutan kepada pelajar di seluruh UK.

Pejabat Pesuruhjaya Maklumat

Oleh kerana Kingsgate International College memegang dan memproses maklumat pelajar, kami secara sah diwajibkan untuk melindungi maklumat ini, Di bawah Akta perlindungan data 1998, Kingsgate International College akan:

 • Hanya mengumpulkan maklumat yang kami perlukan untuk tujuan tertentu;
 • Pastikan ia selamat;
 • Pastikan ia relevan dan terkini;
 • Hanya menyimpan seberapa banyak maklumat yang kita perlukan, dan hanya selama kita memerlukannya;
 • Atas permintaan, izinkan mana-mana pelajar melihat maklumat yang kami simpan pada mereka.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

Pengiktirafan OFQUAL

Semua bahan pembelajaran dirancang dan ditulis oleh pengarang akademik profesional supaya setiap modul interaktif diselaraskan dengan kriteria pembelajaran tertentu yang ditentukan oleh OFQUAL, badan Kerajaan UK yang menentukan Standar Akademik di Pengajian Tinggi UK. Piawaian ini memastikan mereka yang belajar dengan kami mendapat pendidikan berkualiti tinggi bersama dengan sijil yang diiktiraf secara universal oleh Universiti dan majikan.

Kelayakan Universiti Rakan Kongsi

Setelah menyelesaikan tugasan akhir, pelajar akan mendapat kelayakan Diploma yang diiktiraf. Diploma ini boleh digunakan untuk memperoleh ijazah sarjana atau MBA penuh di pelbagai universiti di UK, sama ada di kampus atau melalui pembelajaran jarak jauh.

Lembaga Pemantau Kualiti

Kingsgate International College juga mengendalikan Lembaga Pemantauan Kualiti (QMB) untuk memastikan bahawa kami selalu menyampaikan kursus dan sumber dalam talian yang terakreditasi untuk memenuhi keperluan pembelajaran anda. Lembaga ini bermesyuarat secara berkala untuk menilai:

 • Masalah pelajar yang khusus
 • Sebarang masalah kualiti untuk rakan universiti
 • Pemantauan standard penilaian
 • Pemantauan kandungan bahan terhadap hasil pembelajaran
 • Masalah operasi khusus kerana ia mempengaruhi kualiti dan perkhidmatan pelanggan

Ahli Lembaga Pengarah termasuk pemimpin akademik dan perniagaan yang dihormati. Hasil kajian dikongsi secara dalam talian untuk memastikan ketelusan dan pemahaman di kalangan rakan kongsi dan pelajar kami. Semua maklum balas adalah dialu-alukan supaya isu-isu boleh dibangkitkan secara rasmi melalui QMB secara profesional dan objektif.

Dewan Perniagaan Coventry dan Warwickshire

Dewan Perniagaan British adalah suara perniagaan bebas yang paling berpengaruh yang paling berpengaruh di UK yang melobi secara tanpa lelah bagi pihak ahli dan komuniti perniagaan yang lebih luas mengenai isu-isu yang penting - mewujudkan keadaan yang tepat untuk perniagaan berkembang maju, mempromosikan firma UK dalam global key pasaran dan mewujudkan ekonomi perniagaan dinamik.

Mereka juga memainkan peranan utama dalam merapatkan jurang antara pendidik dan perniagaan dengan menyerlahkan kemahiran yang diperlukan oleh majikan dan mempengaruhi dasar pendidikan untuk memastikan mereka disampaikan dengan berkesan.

Dewan Perniagaan Coventry & Warwickshire adalah salah satu rangkaian Dewan yang bekerjasama dengan dan atas nama perniagaan dari pelbagai ukuran, di setiap sektor industri UK. Mereka membantu perniagaan tempatan untuk berhubung, berkembang dan mencapai kejayaan. Dewan bekerjasama dengan dewan lain, pihak berkuasa tempatan dan organisasi rakan kongsi untuk mendapatkan wawasan mengenai isu-isu yang penting bagi perniagaan - kemudian menyampaikan pengetahuan itu untuk membantu Kerajaan merumuskan dasar perniagaan yang berkesan.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Lokasi

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Soalan