Kelayakan Vokasional dalam Perkhidmatan Restoran dan Katering, Tukang Masak/Chef (Top-up)
Pori, Finland
TEMPOH MASA
14 Months
BAHASA
Inggeris, Bahasa Finland
LAJU
Sepenuh masa
TARIKH AKHIR PERMOHONAN
Minta tarikh akhir permohonan
TARIKH MULA PALING AWAL
04 Nov 2024
YURAN TUISYEN
EUR 11,650 / per year
FORMAT PENGAJIAN
Di kampus
pengenalan
Program masakan komprehensif selama 14 bulan yang direka untuk individu dari semua latar belakang masakan. Latihan ini merangkumi seni masakan dan kemahiran perniagaan yang penting. Latihan di tempat kerja adalah bahagian penting dalam program ini, memberikan pengalaman praktikal dalam tetapan dunia sebenar. Yuran program termasuk bahan-bahan yang digunakan sepanjang kursus, serta pakaian seragam profesional dan set pisau. Graduan akan memperoleh kelayakan vokasional Finland, memastikan pengiktirafan kepakaran mereka
Tempoh: 14 bulan (180 mata kompetensi) pengajian sepenuh masa di kampus
Pengajian bermula: 4 November 2024
Lokasi: Pori, Finland
Bahasa: Inggeris dan Finland (pengijazahan dan demonstrasi akan dibuat dalam bahasa Finland)
Keperluan: Pemohon mesti mempunyai pendidikan terdahulu dan pengalaman kerja sebagai tukang masak/tukang masak
Yuran program untuk 1 tahun pengajian: 11,650 EUR
Kursus bahasa Finland dalam talian wajib: 495 EUR
Yuran permohonan: 100 EUR