Keystone logo
Languages Across Borders | Vancouver

Languages Across Borders | Vancouver

Languages Across Borders | Vancouver

pengenalan

Memilih LAB sebagai Sekolah Bahasa Inggeris anda

Pengalaman Bahasa

LAB Vancouver menawarkan pelbagai jenis kursus Bahasa Inggeris untuk semua peringkat. Kurikulum kami adalah pelbagai dan direka bentuk untuk mengimbangi bahasa Inggeris perbualan dan akademik. Guru kami yang berkelayakan tinggi terkenal dengan gaya pengajaran interaktif mereka dan penyertaan pelbagai aktiviti dan acara sosial.

Jika anda mengikuti salah satu kursus English Plus kami yang inovatif, aktiviti anda disesuaikan dalam bidang minat tertentu seperti Seni, Reka Bentuk, Perniagaan atau Kulinari/Hospitaliti.

Perangkaan

Persekitaran yang aktif, mesra, dan antarabangsa

Pelajar dari lebih dari 100 negara berbeza telah memilih untuk belajar di sekolah Inggeris LAB di Vancouver, Kanada yang indah. Di sekolah kami, orang-orang dari seluruh dunia bertemu dan menjadi rakan seumur hidup sambil menikmati masa terbaik dalam hidup mereka!

Melalui permainan masa lapang, pesta, acara khas, dan malam tema antarabangsa kami merangsang pertukaran budaya, sosial dan pendidikan dalam Bahasa Inggeris sambil berseronok.

Guru yang profesional dan bermanfaat

Semua guru LAB adalah penutur bahasa Inggeris asli dengan latihan guru bahasa Inggeris profesional dan sijil TESOL. Guru kami yang cekap dan ramah mewujudkan suasana kelas yang menyeronokkan dan menarik yang membantu pelajar terus meningkatkan dan mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka. Kami berbangga mempunyai begitu banyak guru berkualiti tinggi yang berpengalaman di sekolah Inggeris kami!

Program Bahasa Inggeris dengan pelbagai dan fleksibiliti

Pelbagai kursus dan program Bahasa Inggeris LAB membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada bidang minat mereka dan mengatasi kelemahan mereka. Di sekolah Inggeris kami, pelajar mempunyai fleksibiliti untuk mengubah program mereka setiap minggu.

Kelas Jumaat yang fleksibel, aktiviti yang menyeronokkan dan menarik

Aktiviti Jumaat PERCUMA yang diakui oleh LAB Vancouver membolehkan pelajar menggunakan Bahasa Inggeris dalam situasi seharian. Program luar membantu pelajar menggunakan Bahasa Inggeris di luar persekitaran sekolah dan dalam kehidupan seharian mereka. Pendekatan praktikal ini meningkatkan proses pembelajaran dan membina keyakinan. Setiap minggu (kecuali Hari Graduasi Bulanan), pelajar boleh memilih dari enam hingga lapan aktiviti berbeza yang dirancang untuk minggu ini dan bergabung tanpa membayar yuran tambahan. Aktiviti-aktiviti ini merangkumi lawatan bersiar-siar di sekitar Vancouver, mendaki alam, pengalaman budaya dan acara sukan.

Antara pilihannya ialah lawatan bersiar-siar, sukan, masakan, dan pengalaman kebudayaan! Tiada YURAN EXTRA untuk menyertai aktiviti ini!

Program Bahasa Inggeris dengan pelbagai dan fleksibiliti

  Ciri-ciri Kampus

  Kampus LAB

  LAB Vancouver ialah sekolah bahasa Inggeris yang unik. Kelas anda disediakan di bangunan seluas 80,000 kaki persegi di mana kami berkongsi kampus dan kemudahan dengan kolej saudara perempuan kami, Kolej LaSalle Vancouver, dan sekolah menengah antarabangsa kami. Terletak beberapa langkah dari Stesen Renfrew, pengalaman anda adalah pengalaman sebenar di bahagian sebenar Vancouver.

  Kampus selamat kami dibuka 24 jam, 7 hari seminggu yang bermaksud anda boleh mengakses kemudahan setiap hari dalam seminggu dan di luar waktu kelas.

  Kelas anda berlangsung di bilik darjah serba canggih terkini di tingkat utama dan anda akan mendapat akses ke semua kemudahan kampus seperti kafeteria, perpustakaan, bilik belajar komputer dan bistro!

  Sebagai pelajar bahasa LAB anda akan menerima kad pengenalan pelajar sama seperti pelajar kolej dan sekolah menengah sepenuh masa. Aktiviti anda akan membolehkan anda meneroka semua bahagian Vancouver serta memberi anda peluang untuk berkawan dengan pelajar domestik dan antarabangsa di kampus.

  PENGALAMAN PELAJAR ANDA

  Sekolah Bahasa dalam kampus

  Kampus TERBUKA 24 jam

  Kursus Bahasa Inggeris PLUS

  Bilik Darjah Baru

  Perpustakaan

  Pathways ke dalam Seni Gunaan

  Bistro & Kafeteria

  Kedai buku

  Kad Pengenalan Pelajar

  Aktiviti & Kelab dengan

  Pelajar kolej

   Lokasi

   • Vancouver

    188 Nelson St, BC, V6B 6J8, Vancouver

   Soalan