Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

pengenalan

Pengurusan Kursus UK

Latihan Perniagaan London

Perkhidmatan LBTC dihantar dengan mengamalkan perunding perniagaan dan pengurusan yang mempunyai pengetahuan dan pengalaman global dan multi-sektor yang luas. Ciri utama model penyampaian perkhidmatan LBTC adalah bahawa ia adalah sepenuhnya tanpa kertas, selaras dengan nilai teras kami untuk kemampanan. Oleh itu, semua bahan kursus, dokumentasi dan komunikasi disampaikan secara elektronik yang selanjutnya menambah kecekapan operasi dan pengalaman pembelajaran pelanggan.

Pada penjagaan LBTC diambil untuk memahami keperluan khusus pelanggan kami, dan penyampaian perkhidmatan tersebut disesuaikan untuk menangani keperluan unik pelanggan. Kami terus berusaha untuk menubuhkan dan memupuk hubungan perniagaan jangka panjang. Penyataan kedudukan LBTC adalah sebagai rakan kongsi pelanggan kami yang sedang berjalan, dengan menyelesaikan masalah perniagaan dan pengurusan mereka.

Visi kami adalah untuk memenuhi keperluan perniagaan dan pengurusan latihan dan perundingan semua individu dan organisasi di seluruh dunia. Kenyataan misi LBTC adalah untuk memberikan kualiti premium perkhidmatan yang inovatif, mampan dan boleh diakses yang menyediakan penyelesaian untuk pelanggan kami.

Kami menawarkan portfolio kursus terbuka yang merangkumi 500 kursus perniagaan dan pengurusan . Kursus terbuka adalah tempoh antara 1-hari dan 2-minggu dan diulang setiap 4 bulan dengan itu memberi prospek pelanggan peluang untuk memilih tarikh kursus yang sesuai dengan jadual masing-masing.

Bagi pelanggan yang menghadapi masalah perniagaan dan pengurusan yang lebih kompleks, LBTC juga menawarkan perkhidmatan perundingan latihan dan pengurusan yang lebih baik. Opsyen-opsyen perkhidmatan ini sangat disesuaikan untuk menangani ciri-ciri khusus cabaran yang dihadapi oleh pelanggan kami.

Kemampanan

Kemapanan adalah salah satu nilai teras kami di LBTC.

Impak alam sekitar adalah penting. Kilang pulpa dan kertas menyumbang kepada pencemaran udara, air dan tanah. Isu ini semakin diburukkan lagi oleh fakta bahawa penggunaan kertas global meningkat sebanyak 400% dalam empat dekad yang lalu.

Pertubuhan pendidikan dan latihan terkenal kerana kebergantungan mereka dan akibatnya pembaziran kertas. Kertas memang boleh dikitar semula, tetapi tidak semua orang mengitar semula.

LBTC telah mengadopsi mantra untuk mengurangkan, menggunakan semula dan mengitar semula - dan mengambil langkah seterusnya dengan menolak penggunaan kertas. Kami telah melaksanakan model operasi tanpa kertas di mana semua komunikasi, dokumen dan bahan kursus dihantar secara elektronik.

Manfaat tambahan menggunakan media elektronik adalah kecekapan yang luar biasa yang disampaikan oleh pendekatan ini. Kami menggalakkan semua pihak berkepentingan kami untuk menyertai LBTC dalam usaha kami menuju hijau .

Lokasi

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Soalan