Keystone logo
© Loyalist College
Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

pengenalan

Selamat datang ke Loyalist College di Toronto

Loyalist College akan menjadi Kolej Destinasi Ontario, yang dikenali di peringkat tempatan, nasional dan antarabangsa sebagai pilihan pelajar, fakulti dan kakitangan yang disengajakan, di mana pengalaman mereka didayakan oleh budaya yang terlibat dan menyokong.

Loyalist College di Toronto menawarkan pelajar gabungan ideal kecemerlangan akademik, aktiviti ekstrakurikuler dan pengalaman. Komuniti kami yang pelbagai termasuk pelajar antarabangsa dari bilangan negara yang semakin meningkat di seluruh dunia.

Di Loyalist College di Toronto, kami berbangga dengan perhatian peribadi dan mesra yang diterima oleh pelajar kami. Fakulti dan kakitangan berkenalan dengan setiap pelajar, memantau kejayaan mereka dan memberikan sokongan seperti yang diperlukan.

Kami sedang menjalankan misi: untuk mengubah dunia melalui kuasa kecil.

Dalam dunia yang taksub dengan besar, kita kecil. Kecil memberi kita kuasa untuk melakukan perkara yang besar. Dalam dunia yang tidak peribadi dengan dewan kuliah yang besar dan tempat duduk stadium, kami mengenali pelajar kami dengan nama dan keadaan.

Kecil membebaskan kami untuk memberikan perhatian peribadi satu-satu, dalam kelas kecil dan persekitaran pembelajaran langsung yang diperibadikan. Keputusan? Graduan yang setia bersedia bekerja dengan kemahiran yang diperlukan untuk memberi impak segera kepada bidang yang mencabar merentas biosains, kesihatan, perniagaan dan media.

Sebagai Kolej Destinasi Ontario, kampus intim kami terletak di lebih 200 ekar di rantau Bay of Quinte yang indah dan terletak dengan sempurna di antara Toronto, Ottawa dan Montreal. Akar komuniti kami yang mendalam dan semangat kerjasama memastikan kami bekerjasama dengan rakan kongsi dan industri tempatan kami untuk memacu masa depan inovasi dan pembangunan tenaga kerja di wilayah Bay of Quinte.

Kami adalah Loyalist College . Kami kecil.

Kenapa Loyalist?

Ketahui faedah besar kolej kecil – dan sebab pelajar Loyalist terus melakukan perkara besar. Bukan walaupun saiz kita tetapi kerana itu.

 1. Kelas kecil, Perbezaan besar.
 2. Kolej kecil, dengan peluang besar, dan rangkaian yang besar.
 3. Kami agak besar dalam hal penyelidikan gunaan.
 4. Lebih $1J dalam sokongan kewangan pelajar setiap tahun.
 5. Pusat pembelajaran dan teknologi yang berfokus pada masa hadapan
 6. Kolej kecil, Lebih berhati-hati.
 7. Pekan kecil, dengan hati yang besar.
 8. Jangan jadi besar. Balik rumah.
 9. Pilihan pembelajaran yang fleksibel = Peluang besar.
 10. Perkara besar bermula dari kecil.

Ciri-ciri Kampus

  Kemasukan

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Setiap tahun kami menyediakan lebih satu juta dolar dalam pembiayaan pelajar melalui anugerah, dermasiswa, biasiswa dan peluang pekerjaan melalui Inisiatif Pekerjaan Dalam Kampus. Terdapat wang di luar sana untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Kakitangan yang mesra di Pejabat Bantuan Kewangan kami boleh menunjukkan kepada anda tempat untuk mencarinya, membantu anda memohon dan mengajar anda kemahiran belanjawan yang membantu untuk memastikannya bertahan sepanjang tahun persekolahan.

  Kedudukan

  Loyalist College mendapat tempat di kalangan 50 Kolej Penyelidikan Terbaik di Kanada untuk tahun ketiga berturut-turut.

  >href="https://loyalistcollege.com/news/loyalist-college-ranks-2-for-industry-research-income-as-percentage-of-total-research-income/

  Testimoni Pelajar

  Lokasi

  • Belleville

   376 Wallbridge-Loyalist Rd. PO Box 4200 Belleville, Canada, ON K8N5B9, Belleville

  • Toronto

   4000 Victoria Park Ave Toronto, Canada, ON M2H 3P4, Toronto

  • Port Hope

   10 Pine St. South Port Hope, ON L1A 3E7, Port Hope

  Soalan