Keystone logo
LSBF Singapore

LSBF Singapore

LSBF Singapore

pengenalan

Pergi Lebih Lanjut dengan LSBF Singapore

Di London School of Business and Finance (LSBF) Singapura, kami mengukur kejayaan oleh kesan pelajar, fakulti, dan alumni yang ada di rantau ini.

Dianugerahkan untuk Kecemerlangan Kurikulum dan Penilaiannya di Education Investor Asia Awards 2018, LSBF di Singapura melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan melalui enam entiti pembelajaran yang unik - Sekolah Pendidikan Profesional, Sekolah Perniagaan, Sekolah Perhotelan, Sekolah Bahasa Inggeris, Jabatan Perniagaan China, serta Unit Eksekutif & Pembangunan Dalam Talian.

Sebagai salah satu daripada tiga Penyedia Pembelajaran yang Diluluskan Platinum untuk Persatuan Akauntan Bertauliah Berkanun (ACCA) di Singapura, LSBF Singapore telah mencapai salah satu kadar lulus terbaik di negara ini dalam peperiksaan ACCA. Sejak penubuhannya, institusi itu telah menghasilkan lebih daripada 190 pemenang hadiah ACCA - satu penghargaan yang diberikan hanya kepada pelajar yang berprestasi terbaik dalam peperiksaan.

Mengapa memilih London School of Business & Finance di Singapura

Kami memupuk etika di mana anda boleh belajar, berkembang, dan berjaya. Anda akan berkongsi idea dan pengalaman dengan orang dari seluruh dunia apabila anda membentuk kejayaan masa depan anda. Ketahui mengapa pemimpin perniagaan generasi akan datang memilih LSBF Singapore .

Lebih banyak cara untuk belajar, lebih banyak cara untuk berkembang

Sebagai penerima Anugerah Jenama Asia Enterprise, jejak kami disusun di Asia. Dengan dua kampus di tengah-tengah Daerah Perniagaan Sentral Singapura dinamik, kami berada di kedudukan yang baik untuk membentangkan pelajar kami untuk pendidikan dan kemahiran yang berkualiti yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya. Berikut adalah lebih banyak alasan mengapa anda perlu belajar dengan LSBF Singapore :

 1. Status Edutrust 4 Tahun
 2. Sekolah swasta terbaik untuk Perakaunan dan Hospitaliti & Pelancongan di Singapura pada tahun 2016
 3. Platinum ACCA rakan pembelajaran yang diluluskan
 4. 211 Pemenang Hadiah ACCA sejak Disember 2011
 5. Program magang untuk Hospitaliti & Logistik
 6. Fakulti LSBF yang berpengalaman
 7. Terletak dengan selesa di Central Business District di Singapura
 8. Kami mengalu-alukan pelajar antarabangsa
 9. Perkongsian Universiti dengan Universiti Greenwich, Concordia University of Chicago dan Grenoble Ecole De Management

120171_120089_48266942_2014160705338955_6104249830245138432_n.jpg

Kepelbagaian sebagai standard

Dengan pelajar dari banyak negara yang belajar dengan kami, kampus, kursus dan kelas kami juga menawarkan pengalaman yang benar-benar global, pelbagai dan memperkaya. LSBF Singapore adalah tempat yang sempurna untuk mendapatkan pengalaman antarabangsa yang sebenar, mempersiapkan anda untuk pasaran global hari ini.

Rangkaian korporat kami

Mengekalkan kursus kami yang terkini dengan keperluan organisasi terkemuka adalah amalan tetap, bukan pilihan. Kami telah membentuk hubungan yang kukuh dengan perniagaan yang berjaya di Singapura dan seterusnya.

120172_120103_Generic.jpg

Membawa semuanya bersama-sama

Melalui fakulti, rakan kongsi korporat dan jangkauan global yang berpengalaman, kami akan menyediakan anda kepimpinan, kecemerlangan dan kejayaan dalam dunia perniagaan.

Kecemerlangan

Dari hari ke hari, tumpuan kami adalah pada kecemerlangan. Usaha kami untuk menyampaikan pengalaman pelajar terbaik, pendidikan kelas pertama dan sokongan kerjaya eksklusif adalah apa yang menjadikan LSBF Singapore sebuah institusi yang unik.

Kampus Singapura

Singapura adalah gabungan unik kepelbagaian budaya dan pertumbuhan perniagaan. Belajar di salah satu kampus yang canggih dan dapatkan pandangan pertama pusat komersial antarabangsa utama ini.

Jauh dari bilik darjah, anda boleh menyeimbangkan pengalaman akademik penuh dengan aktiviti sosial yang bersemangat. Kampus-kampus kami menawarkan akses mudah ke kehidupan malam yang canggih di Singapura dan pemandangan luar biasa.

Kampus

LSBF di Singapura terletak di 3 Anson Road (Menara Springleaf) dan 143 Cecil Street (GB Building), hanya beberapa minit dari stesen MRT Tanjong Pagar.

Di samping bidang pengajaran terkini kami, anda akan mendapat manfaat daripada kemudahan sosial yang berdedikasi dan teknologi pembelajaran terkini untuk meningkatkan pengalaman anda.

120170_120088_43337724_1923248134430213_2335890394258079744_n.jpg

Lokasi

 • Singapore

  143 Cecil Street #13-00, #18-00 & #23-00 (School) #23-00 (Main reception), 069542, Singapore

  Soalan