Keystone logo

London School of Commerce Malta

A logo

pengenalan

London School of Commerce Malta

Sebahagian daripada Kumpulan Kolej London School of Commerce (UK) dalam Persatuan dengan University of Bedfordshire

Kampus Malta

The London School of Commerce Malta menawarkan kampus yang terletak di pusat yang menarik di lokasi yang menarik di pulau Malta yang menawan di mana bahasa Inggeris adalah salah satu daripada dua bahasa kebangsaan rasmi dan digunakan secara meluas oleh semua penduduk tempatan. Kampus LSC Malta dilengkapi dengan semua kemudahan yang diperlukan untuk pengalaman pembelajaran yang positif termasuk Wi-Fi di seluruh premis, perpustakaan yang lengkap dan lengkap, dan kawasan rekreasi.

Saham pustaka LSC Malta terdiri daripada koleksi pinjaman dan rujukan semua teks inti dan bacaan yang disyorkan. Satu koleksi kemahiran belajar dan rujukan metodologi penyelidikan juga tersedia. Di samping itu, pelajar akan mempunyai akses penuh ke lebih daripada 70,000 teks yang tersedia secara elektronik melalui perpustakaan dalam talian LSC.

Kemudahan moden LSC Malta dan sumber pembelajaran komprehensif akan memberikan anda alat yang tepat untuk berjalan lancar dalam pengajian anda sambil mengembangkan pengetahuan dan kepakaran yang diperlukan untuk kerjaya dalam perniagaan antarabangsa. LSC Malta berbangga kerana fakulti pengajarannya termasuk profesor, penyelidik dan ahli akademik profesional yang berkelayakan.

Faedah LSC Malta

Kampus ini terletak di sekitar bandar bersejarah Valletta, yang merupakan Tapak Warisan Dunia UNESCO, dan mudah dicapai dari pusat pengangkutan utama di Pulau serta banyak mercu tanda bersejarah, pusat membeli-belah, zon rekreasi, dan lokasi-lokasi hiburan .

Di LSC Malta anda akan dibenamkan dalam persekitaran yang sangat pelbagai yang terdiri daripada penduduk pelajar yang merupakan kebanggaan negara dan kebudayaan, menjadikan pendidikan anda sebagai pengalaman yang benar-benar formatif yang melampaui pencapaian akademik teras.

LSC Malta dilesenkan sebagai Institusi Pendidikan Tinggi (Nombor Lesen 2014-FHI-025).

Faedah Utama

  • Dapatkan ijazah yang diiktiraf secara global

  • Peluang untuk memindahkan kredit ke (UK) untuk mendapatkan ijazah MBA British

  • Yuran kursus yang kompetitif, yang boleh dibayar secara ansuran

  • Belajar dan hidup dalam persekitaran yang unik di negara Mediterranean berbahasa Inggeris

  • Fakulti antarabangsa terkenal

  • Manfaatkan kampus yang moden dan lengkap di lokasi pusat

  • Akses kepada 70,000 bahan kajian dalam talian

Lokasi

  • Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street, FRN9020, Floriana

Soalan