Keystone logo
© Eva Dang
University of London International Programmes

University of London International Programmes

University of London International Programmes

pengenalan

Mengkaji program siswazah yang dibangunkan oleh pakar-pakar di London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) dengan pembelajaran dalam talian dan jarak.

Kursus-kursus ini adalah sesuai untuk profesional kesihatan, termasuk mereka yang bekerja di kesihatan awam dan dasar.

Ditubuhkan pada tahun 1899, London School of Hygiene & Tropical Medicine menyediakan tahap yang sukar ditandingi pengalaman akademik, praktikal dan antarabangsa. Ia dinobatkan 'Universiti Terbaik' di Anugerah Times Higher Education 2016.

University of London International Programs

University of London International Programs menawarkan pelbagai program sarjana dibangunkan oleh London School of Hygiene & Tropical Medicine:

  • Ujian Klinikal (MSc, PGDip dan PGCert)
  • Demografi dan Kesihatan (MSc, PGDip dan PGCert)
  • Epidemiologi (MSc, PGDip dan PGCert)
  • Dasar Kesihatan Global (MSc, PGDip dan PGCert)
  • Penyakit berjangkit (MSc, PGDip dan PGCert)
  • Kesihatan Awam (MSc, PGDip dan PGCert)

Anda juga boleh mengambil kursus pembangunan profesional dalam Pharmacoepidemiology dan Pharmacovigilance.

Dengan sehingga lima tahun untuk melengkapkan kelayakan anda, anda boleh muat kajian anda di sekitar komitmen anda yang lain. Jika anda perlu untuk perjalanan atau menempatkan semula, anda boleh meneruskan pengajian anda di mana sahaja di dunia.

Anda juga boleh belajar modul tunggal tanpa sebarang komitmen selanjutnya. Ini sesuai jika anda ingin mengemas kini pengetahuan profesional anda atau untuk mencuba program ini.

Apabila berjaya menyempurnakan pengajian, anda akan dilengkapi dengan baik untuk menangani isu-isu kesihatan awam dan global dalam konteks yang lebih luas dan mengambil kesempatan daripada peluang-peluang kerjaya yang luar biasa.

Graduan biasanya pergi untuk bekerja untuk NGO, kementerian kesihatan dan perkhidmatan kesihatan yang lain, dan juga dalam bidang akademik, pendidikan, badan amal dan industri swasta.

MEMOHON TODAY sini

Lokasi

  • UK Online

    Student Advice Centre University of London Senate House Malet Street London WC1E 7HU, , UK Online

Soalan