Keystone logo
LVC London School of English

LVC London School of English

LVC London School of English

pengenalan

SIAPA KITA

LVC London School of English adalah sekolah bahasa yang mempunyai guru dan kakitangan yang terlatih secara profesional yang bertujuan untuk menjadikan pengalaman pembelajaran anda lebih menyenangkan.

Matlamat LVC bukan hanya untuk mengajar anda tetapi untuk memantau kemajuan anda dan untuk menyokong anda semasa anda meneruskan kursus yang anda pilih. Kami mempunyai kakitangan berdedikasi yang menyelaraskan aktiviti kesejahteraan pelajar dan mengawasi perkhidmatan sokongan kami, membantu mewujudkan suasana yang optimum di mana anda akan mampu berkembang ke potensi penuh anda.

MISI KITA

Untuk memberi pendidikan berkualiti tinggi dan nilai dalam persekitaran pelajar yang positif dan inklusif. Kami memberi tumpuan kepada aspirasi sebenar dan praktikal para pelajar untuk membantu mereka mengembangkan dan mengintegrasikan semudah yang mungkin.

VISI KAMI

Untuk cemerlang dalam menyediakan tuisyen bahasa dalam persekitaran yang menyokong, menyeronokkan dan selamat, dan membantu pelajar membangun dan berkembang secara profesional.

Kawan-kawan ANTARABANGSA

Kami amat menghargai para pelajar kami, kami menyukai nilai-nilai dan personaliti mereka yang bersemangat. Kami percaya dengan sepenuh hati bahawa mereka adalah orang yang menarik dan unik, dan itulah sebabnya bahagian sosial sekolah kami adalah salah satu keutamaan utama kami. Kami percaya bahawa mempunyai kawan-kawan dari seluruh dunia adalah pengalaman yang luar biasa yang harus terbuka kepada semua orang!

Lokasi

  • London

    148 Old Kent Road, SE1 5TY, London

Soalan