Keystone logo

Melbourne College Of Hair And Beauty

A logo

pengenalan

Melbourne College Of Hair And Beauty (MCOHB) telah beroperasi sejak tahun 1950-an dan telah memberikan latihan kecantikan dan kecantikan rambut tertinggi selama lebih dari 60 tahun.

Sebagai salah satu Organisasi Latihan Berdaftar (RTO) milik swasta yang terpanjang di Melbourne dalam bidang Pendandan Rambut dan Terapi Kecantikan, MCOHB menawarkan pelbagai kursus inovatif dari peringkat Sijil II hingga peringkat Diploma dalam bidang Pendandan Rambut, Terapi Kecantikan, Perniagaan dan Solekan.

Kami juga mempunyai salon kecantikan dan kecantikan yang terbuka untuk umum, di tengah-tengah CBD Melbourne, jadi anda akan dapat mempraktikkan kemahiran anda pada pelanggan yang membayar sebenarnya. Salun kami, sudah beberapa hari, dipesan sepenuhnya dengan pelanggan!

Kami bercita-cita untuk memberikan standard perkhidmatan tertinggi kepada pelajar kami dan komited terhadap visi, misi, matlamat dan kejayaan pelajar dan pendidik kami. Apa yang kami janjikan adalah apa yang kami sampaikan. Kami sentiasa memberikan produk berkualiti luar biasa yang memberi nilai tambah kepada semua yang terlibat dalam jangka masa panjang. Kami menumpukan perhatian pada hasil kejayaan pelajar.

Lokasi

  • 3008, Docklands

Soalan