Keystone logo

Miami University - Regionals

A logo

pengenalan

Mengenai Miami University Regionals

Wilayah Universiti Miami merangkumi Miami Hamilton dan Miami Middletown, dua kampus yang berpusat di komuniti Miami University, sebuah universiti awam yang terkenal dengan reputasi nasional. Lokasi wilayah lain termasuk Pusat Pembelajaran Suara Amerika (VOALC) di West Chester.

Lokasi serantau Miami semuanya terletak di lokasi yang ideal berhampiran I-75. Kampus Hamilton mudah diakses dari State Route 129, kampus Middletown hanya beberapa minit dari I-75, dan Pusat Pembelajaran Voice of America terletak tidak jauh dari I-75 di West Chester.

Saiz kelas yang kecil, pembelajaran langsung, dan penjadualan yang fleksibel - terdapat banyak faedah untuk menghadiri Miami University Regionals. Terokai program dan peluang yang ada di kampus kami yang selesa dan juga dalam talian.

Penyataan Visi

Memperkasa Minda, Menguatkan Komuniti

Kenyataan Misi

Miami University Regionals menyediakan akses terbuka untuk pelbagai pelajar ke pendidikan terapan berkualiti tinggi yang didasarkan pada seni liberal.

Kenyataan Nilai

Miami University adalah sebuah komuniti ilmiah yang anggotanya percaya bahawa pendidikan liberal didasarkan pada kualiti watak dan juga akal. Kami menghormati maruah orang lain, hak dan harta benda orang lain, dan hak orang lain untuk memegang dan menyatakan kepercayaan yang berbeza. Kami percaya pada kejujuran, integriti, dan pentingnya tingkah laku moral. Kami mempertahankan kebebasan penyelidikan yang menjadi nadi pembelajaran dan menggabungkan kebebasan itu dengan pelaksanaan pertimbangan dan penerimaan tanggungjawab peribadi.

Miami Regionals meletakkan nilai terasnya dalam pernyataan nilai di atas untuk universiti yang lebih besar sambil juga menekankan nilai teras berikut:

 • Akses: Setiap pelajar yang ingin bekerja keras untuk memperoleh ijazah di Universiti Miami akan dapat mengikuti kursus kemasukan akses terbuka, harga berpatutan, penjadualan yang fleksibel, dan kaedah penyampaian kursus yang pelbagai.
 • Komuniti: Kami berkomitmen untuk komuniti setempat di mana Wilayah ini didirikan melalui program kurikulum, kokurikulum, dan ekstrakurikuler yang menunjukkan keterlibatan yang berterusan dengan orang dan organisasi yang bekerja di dalam dan dekat komuniti tersebut.
 • Kepelbagaian: Kami menghargai kualiti yang dimiliki setiap individu ke Miami Regionals, dan kami memanfaatkan peluang pendidikan yang kaya yang timbul ketika orang-orang dari pelbagai latar belakang, pengalaman, dan identiti berkumpul untuk belajar.
 • Kejayaan Pelajar: Kami komited untuk memastikan kejayaan melalui penasihat kualiti, sokongan akademik dan bantuan pembelajaran, pengaturcaraan kokurikulum dan ekstrakurikular, pengambilan dan pengekalan anggota staf mahir yang memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi untuk pelajar, dan fokus yang kuat pada pengembangan kerjaya , penempatan, dan sokongan pascasiswazah melalui perkhidmatan penglibatan alumni.
 • Kecemerlangan Pengajaran: Kami komited untuk merekrut dan mengekalkan fakulti yang berbakat. Fakulti yang memilih kerjaya di Miami Regionals sangat komited untuk mencipta pengalaman kelas inovatif dan pengalaman dalam talian, dilengkapi dengan inisiatif penyelidikan yang relevan dan mencabar dan perkhidmatan yang bermakna kepada kampus dan komuniti.

Fakta Pantas

Miami Regionals adalah kampus berasaskan komuniti di Miami University, sebuah universiti awam yang terkenal dengan reputasi nasional. Dengan tuisyen yang berpatutan dan jadual kelas yang fleksibel, Miami Regionals menawarkan yayasan seni liberal terkenal di dunia dengan pembelajaran terapan canggih. Lokasi wilayah merangkumi Miami Hamilton, Miami Middletown, dan Pusat Pembelajaran Suara Amerika (VOALC) di West Chester.

Jumlah Kemudahan

Memohon ke kampus komuter wilayah Miami dan nikmati:

 • Ijazah Universiti Miami
 • Tuisyen yang berpatutan
 • Jadual kelas yang fleksibel, termasuk kursus yang semakin banyak, diajar sepenuhnya dalam talian
 • Tempat letak kenderaan percuma di kawasan berhampiran
 • Penjagaan kanak-kanak di lokasi

Mulakan Di Sini, Selesai Di Sini, atau di Oxford

Sebilangan besar pelajar kami memperoleh ijazah sarjana muda dengan mengambil kelas sepenuhnya di lokasi serantau. Yang lain bermula di kampus wilayah dan, setelah memenuhi kriteria yang diperlukan untuk berpindah, menyelesaikan ijazah mereka di kampus Oxford.

Sokongan untuk Kejayaan Pelajar

Lokasi wilayah Miami dirancang dengan mempertimbangkan ANDA. Sokongan akademik di dalam dan di luar kelas merangkumi pengajaran fakulti yang berkualiti, bimbingan dan nasihat akademik percuma, saiz kelas kecil, perkhidmatan kerjaya, dan program pengembangan profesional dan pendidikan koperasi.

PLUS kehidupan pelajar yang bersemangat dengan pelbagai kelab, atletik yang kompetitif, peluang untuk pembelajaran perkhidmatan, dan akses ke program budaya memastikan anda mempunyai pengalaman pelajar yang lengkap.

Buka Dasar Pendaftaran

Kampus-kampus wilayah Miami mengekalkan dasar kemasukan terbuka, yang bermaksud pelajar kolej pertama kali diterima secara automatik dengan diploma sekolah menengah atau GED, pada usia berapa pun. Pelajar yang bukan pelajar kolej kali pertama akan dinilai untuk kemasukan berdasarkan IPK kumulatif mereka di institusi sebelumnya.

Akreditasi

Kampus Wilayah Miami diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan merupakan ahli Persatuan Pusat Utara.

Empat program Teknologi Kejuruteraan diakreditasi oleh ABET, Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan .

Kurikulum BSN dan RN-BSN tradisional diakreditasi oleh Suruhanjaya Pendidikan Kejururawatan Collegiate (CCNE) . Kurikulum BSN tradisional mendapat kelulusan dari Lembaga Jururawat Ohio.

Nyatakan kebenaran kursus dalam talian. Pengesahan Negara merujuk kepada peraturan negara untuk program dan program pendidikan jarak jauh yang ditawarkan kepada penduduk negara tertentu oleh institusi pendidikan yang berpusat di negeri lain, serta peraturan negara tentang berbagai kegiatan non-jarak dalam negeri tertentu oleh institusi di luar negara tersebut.

Lokasi Wilayah

Lokasi wilayah Miami merangkumi kampus di Hamilton dan Middletown, dan Pusat Pembelajaran Voice of America yang terletak berhampiran interstate di West Chester.

Miami mula mengajar di Hamilton dan Middletown pada musim gugur 1946, memperluas kursus kepada komuniti tersebut untuk melayani veteran yang kembali dari Perang Dunia II dan melanjutkan pelajaran mereka melalui GI Bill® of Rights. Selama bertahun-tahun Miami mengembangkan lima pusat akademik di rantau ini - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua, dan Dayton.

Pertumbuhan penduduk pelajar yang stabil, digabungkan dengan sokongan tempatan yang kuat untuk pendidikan tinggi dan keinginan masyarakat untuk memiliki kampus perkhidmatan penuh, menyebabkan pembukaan Middletown pada tahun 1966, diikuti oleh Hamilton pada tahun 1968. karya Miami di Dayton dan Piqua kawasan dilakukan bersama dengan Ohio State (yang menyediakan program siswazah) dan membawa kepada penubuhan Wright State University pada tahun 1967.

Pusat Pembelajaran Voice of America, yang dibina di tapak bekas stesen relai VOA di West Chester, dibuka pada Januari 2009 untuk kedua-dua sarjana dan siswazah.

Memperkasakan Minda. Memperkukuhkan Komuniti.

Miami University Regionals menawarkan ijazah sarjana muda, ijazah bersekutu, dan memulakan kerja kursus untuk kebanyakan darjah empat tahun yang ditawarkan di Oxford. Saiz kelas yang kecil, penjagaan anak di tempat, dan penjadualan yang fleksibel menjadikan Miami Regionals menarik bagi pelajar di semua peringkat kehidupan dan kerjaya.

Jangkauan Wilayah kami

Cari padanan sempurna yang mendorong anda ke jalan menuju kejayaan. Terokai tiga lokasi dan program dalam talian kami.

Kampus Hamilton

Kampus Hamilton di Miami menempatkan program kejururawatan Regional dan banyak lagi gelar sarjana, ijazah bersekutu, dan memulakan kerja kursus untuk kebanyakan darjah empat tahun.

Kampus Middletown

Kampus Middletown Miami menawarkan ijazah sarjana muda, ijazah bersekutu, dan memulakan kerja kursus untuk kebanyakan darjah empat tahun. Ia adalah rumah bagi Suite Perkhidmatan Kerjaya William & Patricia Schaefer.

Pusat Pembelajaran Voice of America

Terletak di West Chester, VOALC adalah rumah bagi Commerce Innovation Hub. VOALC menawarkan Program MBA peringkat nasional Miami dan kursus siswazah dalam kepemimpinan pengajaran dan pendidikan.

E-Kampus

Diakui memberikan pulangan pelaburan yang besar, Miami Regionals 'E-Campus menawarkan program dalam talian yang fleksibel yang direka untuk menawarkan pendidikan perdana kepada pelajar.

Lokasi

 • 1601 University Blvd., OH 45011, Hamilton

 • 4200 N. University Blvd., OH 45042, Middletown

 • 7847 VOA Park Dr., Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd., OH 45069, West Chester

Soalan