Keystone logo
MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

pengenalan

Kampus rumah MODUL University adalah di Austria, negara 23 pemenang Hadiah Nobel, yang semuanya berpendidikan di sekolah atau universiti Austria. Austria dikenali sebagai penanda aras kualiti antarabangsa dan standard emas untuk ahli ekonomi, pemuzik, komposer, pengusaha hotel dan sememangnya - ulama dalam bidang ekonomi dan perniagaan, dan penyelidikan dan pembangunan kemampanan.

Jenama MODUL bermaksud lebih daripada 100 tahun kecemerlangan dalam pendidikan. Ditubuhkan pada tahun 1908, MODUL College adalah sekolah latihan vokasional dengan tradisi terpanjang dalam pendidikan dan pendidikan perhotelan di seluruh dunia. Sejak 2007, MODUL University Vienna menawarkan pendidikan canggih (BBA, BSc, MSc, MBA dan program pengajian PhD) dalam bidang pengurusan antarabangsa, teknologi media baru, tadbir urus awam, pembangunan lestari, dan pengurusan pelancongan dan perhotelan.

MODUL University Vienna secara meluas dianggap sebagai universiti swasta terkemuka AustriaAustria dan dimiliki oleh Dewan Perniagaan dan Industri Vienna, penyedia pendidikan swasta terbesar di Austria. Kampus universiti ini terletak di Kahlenberg, sebuah bukit yang indah dengan pandangan hebat dari ibu kota Austria.

Pada bulan September 2016, dan selepas warisan hampir satu abad dalam pendidikan Austria, pendidikan MODUL menemui sebuah rumah baru di Dubai, UAE - dengan perasmian MODUL University Dubai pada 10 Oktober 2016.

MODUL University Dubai , anak syarikat Dubai Investments, telah mengumumkan bahawa cawangan utamanya di Austria - MODUL University Vienna baru-baru ini telah menduduki ranking di antara 25 universiti teratas di dunia untuk jumlah yang paling banyak diterbitkan penyelidikan yang diterbitkan, mengukuhkan kualiti cemerlang penyelidikannya keupayaan dan kepakaran.

Pada Kejatuhan 2016, MODUL University Dubai membuka kampusnya sebagai universiti pertama dan hanya Austria di Timur Tengah. Terletak di tengah-tengah Dubai, kampus menawarkan program Sarjana Muda dalam Pengurusan dan Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa, program Sarjana Sains dalam Pembangunan Mapan , Pengurusan dan Dasar serta program MBA dengan pilihan utama dalam Pelancongan

Didirikan oleh Dubai Investments PJSC dan DACH Advisory, MODUL University Dubai menawarkan ijazah pendidikan tinggi 360 darjah dalam bidang perniagaan, pelancongan, perhotelan, kelestarian, tadbir urus dan teknologi media baru, keusahawanan, kepimpinan dan inovasi serta program yayasan dan pendidikan profesional yang pendek -kursus.

Lokasi

  • Dubai

    4th Floor, One JLT, Dubai, , Dubai

Soalan