Keystone logo
Montcalm Community College

Montcalm Community College

Montcalm Community College

pengenalan

Montcalm Community College ditubuhkan pada 2 Mac 1965, dengan suara yang sangat menguntungkan. Lembaga Pemegang Amanah yang pertama juga dipilih, dan pungutan cukai tahunan sebanyak satu kilang dibuat. Sejak itu, kolej ini telah berkembang dan berkembang untuk memenuhi keperluan komuniti yang dilayaninya.

Montcalm Community College adalah peneraju dalam mewujudkan komuniti pembelajaran, menyumbang kepada kesejahteraan ekonomi, budaya dan sosial bersama untuk semua warganegara kita.

Montcalm Community College menawarkan ijazah, sijil dan program latihan pekerjaan yang akan membantu mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya, untuk pindah ke institusi empat tahun, untuk kemajuan dalam tenaga kerja, atau yang mungkin hanya diambil untuk bersenang-senang. Akademik yang cemerlang, tenaga pengajar yang berdedikasi, teknologi canggih dan saiz kelas kecil bergabung untuk memberi pelajar MCC pendidikan berkualiti tinggi dengan nilai yang luar biasa. Format merangkumi pengajaran kelas tradisional, kursus dalam talian dan hibrid.

Lokasi

  • Sidney

    2800 College Drive, Sidney, MI 48885, 48885, Sidney

    Soalan