Keystone logo
© Eva Dang
Morley College

Morley College

Morley College

pengenalan

Morley College adalah sebuah kolej pendidikan dewasa di London. Ia menawarkan kursus dalam pelbagai bidang, termasuk seni dan reka bentuk, fesyen, bahasa, drama, tarian, muzik, kesihatan, dan kemanusiaan.

Kami sedia membantu anda mengetahui masa depan anda melalui pembelajaran. Penyediaan kami yang lebih baik dan fleksibel mengingat keselamatan dan jadual anda, jadi sama ada anda berminat untuk mengembangkan kemahiran anda, mengutamakan kesejahteraan anda atau menikmati kreatif, ada kursus singkat untuk anda di Morley.

Anda mungkin seorang Adventurist : pengambil risiko sebenar, tentang menempa jalan baru dan melayari kemungkinan kreatif. Mungkin anda seorang Ahli Konservasi , berminat untuk menjadi hijau dan bersedia untuk mengembangkan teknologi dan amalan untuk melindungi planet kita. Mungkin anda seorang Futuris - bukannya berfikir di luar kotak, anda membinanya semula dengan strategi baru untuk dunia yang lebih baik.

Sama ada anda mahu bekerja pada beberapa kemahiran baru, bincangkan soalan besar, merasa baik atau menikmati mendapatkan kreatif, ada seorang dewasa pembelajaran kursus untuk anda di Morley, di mana anda boleh mencari anda - ist.

Lokasi

  • South Bank

    Westminster Bridge Road,61, SE1 7HT, South Bank

    Program

    Soalan