Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

pengenalan

Mengenai Mt. SAC

Di Mt. SAC, pelajar boleh mendapatkan pengalaman kolej penuh tanpa hutang kolej penuh. Kami memberi sokongan kepada pelajar dan pendidikan cemerlang yang mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya baru, mendapat kemasukan ke universiti teratas, atau maju dalam barisan kerja mereka yang terkini. Kami mempunyai lebih daripada 260 program sarjana dan sijil, 25 program sokongan, dan lebih daripada 50 program kelab pelajar dan sukan.

Kenyataan Misi

Misi Mt. San Antonio College adalah untuk menyokong semua pelajar dalam mencapai matlamat pendidikan mereka dalam persekitaran kecemerlangan akademik. Khususnya, Kolej ini komited untuk menyediakan latihan pendidikan, perkhidmatan dan latihan tenaga kerja yang berkualiti supaya para pelajar menjadi ahli produktif masyarakat yang pelbagai, mampan, global. Kolej berjanji untuk menyediakan pelajar untuk pembelajaran sepanjang hayat melalui penguasaan kemahiran asas, pencapaian ijazah dan sijil bersekutu, dan penyelesaian Pathways dan kerjaya. Kolej ini akan melaksanakan komitmen ini dengan menyediakan persekitaran pengajaran dan pembelajaran yang menarik dan menyokong para pelajar pelbagai asal, pengalaman, keperluan, kebolehan, dan matlamat. Kolej ini didedikasikan untuk berkhidmat kepada masyarakat melalui peningkatan prestasi ekonomi, memajukan penglibatan sivik, meningkatkan kesejahteraan peribadi, mempromosikan pemikiran kritikal, dan memperkaya pengalaman estetik dan budaya.

Penyataan Visi

Mt. San Antonio College berusaha untuk dianggap sebagai salah satu kolej komuniti utama di negara ini. Kami akan dilihat sebagai pemimpin dalam pengajaran, program dan perkhidmatan kolej komuniti komuniti. Sebagai kolej komuniti utama, kami akan menyediakan akses kepada program pendidikan dan perkhidmatan yang berkualiti, dengan memberi tumpuan kepada kejayaan pelajar dalam iklim integriti dan penghormatan. Kami akan mendapat reputasi ini dengan konsisten melebihi jangkaan pelajar, kakitangan kami dan komuniti kami.

Nilai teras

 • Integriti: Kami memperlakukan satu sama lain secara jujur, beretika, dan hormat dalam suasana kepercayaan.
 • Ekuiti dan Kepelbagaian: Kami menghormati dan mengalu-alukan semua perbezaan, dan kami memupuk peluang yang sama untuk berjaya di seluruh komuniti kampus.
 • Bangunan Komuniti: Kami bekerja dalam perkongsian yang bertanggungjawab melalui komunikasi terbuka, penyayang, dan semangat kerjasama.
 • Fokus Pelajar: Kami menangani keperluan pelajar dan komuniti dalam perancangan dan tindakan kami.
 • Pembelajaran Sepanjang Hayat: Kami menggalakkan usaha berterusan matlamat pendidikan tinggi menerusi akses yang sama kepada kecemerlangan dalam perkhidmatan pengajaran dan sokongan.
 • Semangat Positif: Kami bekerja dengan harmoni, menunjukkan belas kasihan, dan bangga dalam kerja kami.
 • Pengawasan yang berkesan: Kami mempertahankan dan meningkatkan institusi dan persekitaran dengan menggunakan sumber masa, bakat, kemudahan, dan pembiayaan dengan cekap.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Sekali pandang

Profesor dan pengajar kami adalah antara yang terbaik dalam bidang mereka. Pelajar kita datang dari semua lapisan masyarakat dan terus melakukan perkara yang hebat. Kemudahan universiti lawan kemudahan kami, memberi peluang kepada pelajar kami untuk bekerja dengan teknologi terbaik di ruang yang terbaik.

Lokasi

Kampus itu terletak di 420 ekar bergelombang di Walnut, California, yang terletak di pinggir timur Kawasan Greater Los Angeles. Bandar Walnut dianggap sebagai Bandar Terbaik Kecil untuk Maju oleh Majalah Wang. Sebuah pinggir bandar yang pelbagai, Walnut dikenali dengan sekolah terkenal dan masyarakat ekuestriannya. Bandar ini menggabungkan daya tarikan kehidupan pedesaan dengan manfaat hanya 25 batu dari Downtown Los Angeles dan aktiviti budaya dan rekreasi yang luar biasa.

Mt. San Antonio College menghidangkan semua orang, dari penduduk kepada profesional yang bekerja dan pelajar antarabangsa. Batas Daerah Kolej tempatannya meliputi masyarakat Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, bahagian selatan Glendora, Hacienda Heights, City of Industry, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, Walnut, dan Covina Barat.

Komuniti Dinamik

Di Mt. San Antonio College , kepelbagaian adalah apa yang membawa kampus kita hidup. Pelajar kami datang dari latar belakang yang unik dan semuanya berada di tempat yang berbeza dalam kehidupan mereka. Sesetengah di sini terus dari sekolah menengah, sementara yang lain mempunyai keluarga dan pekerjaan sepenuh masa, tetapi mereka semua berada di sini untuk alasan yang sama: untuk mencapai matlamat mereka melalui pendidikan. Kami dengan bangganya berkhidmat dengan lebih daripada 50,000 pelajar dari semua lapisan masyarakat. Kira-kira separuh daripada pelajar kami sedang mencari gelar dan sijil. Separuh lain adalah menikmati program kemasyarakatan, kelas pembangunan tenaga kerja, dan kursus bukan kredit lain.

Akademik Kualiti

Kami berbangga dengan kecemerlangan dan kepelbagaian program akademik kami. Dengan begitu banyak laluan berbeza untuk dipilih di Mt. SAC, jika anda bermula di sini, anda boleh pergi ke mana-mana sahaja.

 • Mt. SAC adalah Kolej Pemindahan California Top 10
 • 240 ijazah dan program sijil untuk dipilih
 • 200 pembangunan profesional dan kursus komuniti
 • Ijazah Sarjana Muda yang direka untuk Mt. Pelajar SAC
 • Kemudahan terkini, bilik darjah, dan bengkel
 • Teknologi terbaik dan peralatan terbaik untuk membantu pelajar belajar

Sokongan Pelajar

Terima kasih kepada persekitaran kampus yang berkembang pesat dan pasukan dan kelab pelajar yang menarik, Mt. Pelajar SAC mendapat pengalaman kolej yang lengkap.

 • Lebih daripada 50 kelab pelajar
 • 22 program atletik (dengan lebih daripada 60 tajuk negara dan nasional)
 • 25 program sokongan percuma untuk membantu pelajar berjaya di kolej

Nilai tidak terjejas

Sebagai sebuah kolej komuniti California yang bukan untung, Mt. SAC menyediakan kursus kolej terakreditasi sepenuhnya untuk hanya $ 46 satu unit. Institusi swasta rata-rata 30 kali lebih mahal.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Mengapa Gunung SAC?

Terdapat banyak sebab untuk memilih Mt. San Antonio College . Kami menawarkan beratus program akademik, olahraga, dan sokongan untuk membantu pelajar mencapai matlamat. Sama ada anda mahu pindah ke universiti empat tahun, dapatkan GED anda, dapatkan ijazah bersekutu anda, atau hanya mengambil beberapa kelas untuk membantu tugas anda, Mt. SAC mempunyai program untuk anda.

Program Fleksibel, Pendidikan Cemerlang

Mt. SAC mempunyai lebih daripada 90 program ijazah yang berlainan dan 150 sijil (latihan kerjaya) program dalam industri dan subjek dari reka bentuk grafik ke pertanian untuk kejururawatan untuk pembaikan penyaman udara. Terlepas dari subjek, kursus kami adalah kualiti tertinggi. Mt. Pelajar SAC, fakulti, dan kolej itu sendiri telah memperoleh penghargaan yang banyak dan perbezaan bagi kerja mereka. Ini adalah dedikasi kami kepada kecemerlangan yang telah menjadikan kami 10 Kolej Pemindahan California Top 10.

Pengalaman Kolej Penuh tanpa Hutang Kolej Penuh

Ia membiak penduduk California hanya kira-kira $ 1,400 setahun untuk menghadiri Mt. San Antonio College . Kami menawarkan kursus pendidikan umum yang sama seperti sekolah UC dan CSU tetapi berpuluh-puluh ribu dolar kurang. Malah, pelajar boleh mendapatkan ijazah sarjana muda mereka dengan separuh jumlah hutang pelajar hanya dengan memulakan di Mt. MPS dan kemudian memindahkan ke universiti selama empat tahun. Di samping penjimatan, kami menawarkan pasukan atletik yang kompetitif, kelab pelajar, dan kemudahan dan teknologi terkini seperti yang anda dapati di universiti selama empat tahun.

Sokongan Pelajar

Kolej boleh menjadi sukar, terutamanya untuk pelajar yang tidak mempunyai sokongan yang mereka perlukan di rumah atau yang mempunyai keluarga sendiri untuk menyokong. Itulah sebabnya kami menyediakan pelajar kami dengan semua alat yang mereka perlukan untuk berjaya. Ini termasuk tunjuk ajar, penjagaan anak untuk anak-anak mereka, kursus ESL, dan kelas kemahiran asas.

Lokasi

 • Los Angeles

  Los Angeles, Amerika Syarikat

Program

Soalan