Keystone logo

National Taipei University of Education

A logo

pengenalan

KENAPA NEGARA TAIPEI UNIVERSITI PENDIDIKAN?

  • Baju dalam pendidikan dan latihan guru asas: sejak 1895, National Taipei Universiti Pendidikan adalah buaian melatih guru sekolah rendah. c
  • Fakulti antarabangsa terkemuka dan ulama dari luar negara dan Taiwan: Program ini menjemput profesor dari dalam dan Universiti Nasional Taiwan dan juga ulama terkenal dari universiti luar negara.
  • Perintis dalam pembaharuan pengajaran diamanahkan oleh Kementerian Pelajaran pada projek-projek seperti Cooperative Learning, Inovasi dalam bahasa Inggeris Pengajaran dan Pembelajaran Mobile.
  • Praktikum profesional: NTUE mempunyai hubungan yang kukuh dengan lebih daripada 100 buah sekolah di Taiwan, termasuk sendiri NTUE Experimental Elementary School kami. Ini gabungan kuat menyediakan penting hands-on peluang untuk mengajar praktikum.
  • Kemudahan Terbaik: state-of-seni bilik darjah interaktif, bilik darjah pengajaran berasaskan kes dan asrama diubahsuai, semua di tengah-tengah ibu kota Taipei.

terletak di Taipei pusat

kampus kami di tengah-tengah ibu kota Taiwan. Ia adalah yang berdekatan dengan stesen metro dan kemudahan utama. Di kampus Cina-Learning Center (menerima beribu-ribu pelajar dalam 5 tahun yang lepas) menyediakan pelbagai kursus dan sumber untuk pelajar bukan asli untuk meningkatkan kemahiran bahasa mereka. Semua dalam semua, kami adalah salah satu yang terbaik destinasi pengajian bagi pelajar asing mengikuti pengajian peringkat ijazah di Taiwan.

Lokasi

  • No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C), , Taipei

Soalan