Keystone logo

New River Community And Technical College

A logo

pengenalan

New River Community And Technical College melayani sembilan daerah di tenggara dan selatan Virginia Barat: Fayette, Greenbrier, Mercer, Monroe, Nicholas, Pocahontas, Raleigh, Summers, dan Webster. Kolej ini mempunyai empat kampus: Kampus Greenbrier Valley, Kampus Mercer County, Kampus Nicholas County, dan Kampus Raleigh County dan menawarkan kelas di tempat-tempat pendidikan dalam wilayah perkhidmatan dan dalam talian.

New River Community And Technical College menyediakan program pendidikan dan tenaga kerja yang mudah diakses, berpatutan dan berkualiti untuk memenuhi keperluan wilayah yang dilayaninya.

Nilai bersama membimbing New River Community And Technical College dalam memenuhi misinya. Nilai-nilai ini mempengaruhi pemikiran, keputusan panduan, dasar acuan, dan menentukan tindakan. Kakitangan kami diharapkan dapat menyokong dan menerapkan nilai-nilai ini dalam pekerjaan seharian kami. New River Community And Technical College meningkatkan kehidupan pelajar dan memperkayakan komuniti.

Lokasi

  • West Webster Road,6101, 26651, Summersville

  • Church Street,653, 24901, Lewisburg

  • Mercer Street,1001, 24740, Princeton

  • University Drive,280, 25813, Beaver

Soalan