Keystone logo

Northern Regional College

A logo

pengenalan

Northern Regional College adalah penyedia utama pendidikan lanjutan di empat dari 11 kawasan majlis di Ireland Utara, meliputi populasi lebih dari 560,000. Kami menawarkan pelbagai jenis kelayakan untuk lepasan sekolah, kursus penuh dan separuh masa untuk orang dewasa, perantisan, kelayakan profesional dan kursus yang diiktiraf universiti serta menyediakan pelbagai perkhidmatan perniagaan untuk menyokong komuniti perniagaan.

Kami adalah satu Kolej dengan enam kampus - Ballymoney, Ballymena (Farm Lodge dan Trostan Avenue), Coleraine, Magherafelt dan Newtownabbey dan kini telah memulakan pelaburan bernilai £ 84 juta untuk membangunkan semula kampus Coleraine dan Ballymena kami di mana kami akan bergerak dari enam ke empat kampus menjelang 2024.

Di Northern Regional College , kami mengajar lebih 10,000 pelajar - 5,500 pendidikan lanjutan, 1,000 pendidikan tinggi dan hampir 1,000 perantis. Sebilangan besar pensyarah kami terus bekerja sebagai profesional industri dan menawarkan pengetahuan dan pengalaman luas mengenai bidang kepakaran mereka yang membantu melengkapkan pelajar kami dengan pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk mempersiapkan mereka untuk dunia pekerjaan. Kolej ini mempunyai bengkel dan bilik darjah yang lengkap dengan peralatan dan kemudahan terkini untuk memenuhi standard industri.

Lokasi

  • Trostan Avenue, BT43 7BN, Ballymena

Soalan