Keystone logo

NOVA School of Business and Economics - Summer School

A logo

pengenalan

Apa yang kita ada

Kami memahami peranan kami sejak awal perjalanan kami. Dan, selama 40 tahun yang lalu, kami telah berkomitmen untuk berpartisipasi dalam transformasi positif dunia kita.

Apabila dunia terus berubah, kita akan terus menyesuaikan diri dengan pelbagai cabarannya. Semasa cabaran berterusan - kita akan tetap setia dengan siapa diri kita.

Kami percaya bahawa kami mempunyai komitmen untuk setiap orang yang terus bertanya-tanya, menemui, mencipta. Kepada semua orang yang terus berusaha memperbaiki diri dan memberi kesan yang bermakna.

Kami percaya bahawa kami harus menyokong mereka yang berusaha untuk menjadi lebih baik: melakukan yang lebih baik sebagai orang, profesional, pemimpin, dan warganegara.

Esok seperti semalam, kita adalah sekolah yang berperanan. Peranan yang tidak dapat kita elakkan atau tunda Kami akan menawarkan ruang kepada semua orang yang mempercayai kemampuan kami untuk melakukan yang lebih baik - minda ingin tahu dan jiwa yang tangguh. Ruang di mana idea dan cita-cita dapat berkembang dengan selamat, bebas.

Kami adalah komuniti warganegara dunia yang ingin memperbaiki kehidupan masyarakat dan dengan melakukannya, membuktikan potensi kolektif kami untuk terus berkembang. Ini adalah ujian dan kekuatan utama kami.

Berani bertumbuh dengan berani

Di Nova SBE kami percaya perubahan tidak boleh dihalang.

Kami mengambil tanggungjawab untuk memelihara minda terang yang akan membawa kita melalui masa depan. Kami percaya bahawa adalah tugas kami untuk terus berada di barisan hadapan dalam inovasi, mengekalkan kecemerlangan dan kekukuhan sambil menyediakan pemimpin-pemimpin esok untuk menyumbang kepada dunia yang terbuka, mampan, dan lebih inklusif.

Program kami membantu pelajar menemui di mana mereka dapat cemerlang dan memberi impak yang bermakna. Kami mewujudkan ruang di mana para pelajar dapat memperoleh pengetahuan dan sikap yang menghasilkan pencapaian dan, akhirnya, memupuk potensi individu dan kolektif mereka.

Nova SBE adalah tempat di mana idea dan cita-cita dapat berkembang: landasan bersama bagi semua orang yang ingin tahu dan jiwa yang kuat yang percaya bahawa selalu ada ruang untuk belajar lebih banyak, berbuat baik, menjadi lebih baik.

Dan, seperti biasa, kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami dalam babak baru ini tentang kisah kami.

Daniel Traça
Dekan

Program kami adalah

Berorientasikan pelajar. Bekerjasama. Mahir.

Sama ada anda tiba dari sekolah menengah atau sudah menjadi pelajar eksekutif, tugas kami adalah untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Kami menghargai kerja-kerja koperasi dan pengalaman masyarakat. Kami menawarkan teknologi paling maju untuk menilai kemajuan anda dan pergi lebih jauh. Misi kami adalah untuk membolehkan anda menjadi semua yang anda mahu dan mewujudkan perubahan positif di dunia.

Bersebelahan dengan majikan masa depan anda

Nova SBE adalah makmal hidup di mana rakan kongsi perniagaan kami dapat menguji dan meningkatkan penyelesaian teknologi mereka. Komuniti penyelidikan kami pantas dan fleksibel - dapat menyumbang dengan aplikasi dan sistem baru dalam sekelip mata. Selama bertahun-tahun, kami telah mengembangkan banyak projek keusahawanan dengan syarikat nasional dan antarabangsa, serta inisiatif sosial yang telah membuktikan kesan sosial yang positif.

Apa itu

Pengajaran bersama

Ruang yang diperbaharui ini menggalakkan pendekatan pengajaran baru yang memberi tumpuan kepada interaksi pelajar dan pembelajaran kolaboratif, dan bukan hanya berfokus pada guru.

Pembelajaran dan rangkaian

Kampus dibina untuk interaksi. Di sini anda akan dapat bertemu dan belajar dari pelajar lain, guru, syarikat, dan juga dari jiran Carcavelos!

Tempat yang hebat untuk menjadi

Senang dalam, cerah di luar. Campus baru mendapat manfaat dari cuaca Lisbon yang hebat dan mengajak para pelajar untuk pergi ke luar sebanyak yang mereka mahukan.

Lokasi

  • Carcavelos Campus, Rua da Holanda, no. 1, 2775-405, Carcavelos

Soalan