Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

pengenalan

Universiti Amerika yang pertama ditubuhkan di ibu kota United Arab Emirates, NYIT-Abu Dhabi adalah ahli meriah masyarakat NYIT ini kampus global. Kami menawarkan berpandangan ke hadapan, program ijazah sarjana muda dan sarjana berorientasikan kerjaya dijalankan dalam Bahasa Inggeris oleh ahli-ahli fakulti antarabangsa yang pakar dalam bidang masing-masing.

Ijazah yang ditawarkan termasuk:

Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan, BS Maklumat, Rangkaian dan Keselamatan Komputer, MS Teknologi Pengajaran, Pendidik, MS Design Interior, BFA Pengurusan, MBA Kejuruteraan Mekanikal, BS

Melalui Study Abroad dan Gateway kepada program New York, pelajar di Abu Dhabi mempunyai peluang dan fleksibiliti untuk meluaskan ufuk mereka melalui kajian antarabangsa tanpa gangguan dalam kemajuan akademik mereka atau dalam standard yang tinggi pendidikan mereka.

Kampus ini terletak di Pusat Kecemerlangan Penyelidikan Gunaan dan Taman Latihan (CERT) Technology, bersebelahan dengan Kolej Tingi College Abu Dhabi Lelaki Technology.

Tuisyen dan Bayaran

Bayaran permohonan: AED 370

ijazah sarjana muda bagi setiap kredit: AED 1950

Ijazah Sarjana setiap kredit: AED 2680

Biasiswa sedia!

Akreditasi

Semua program akademik yang ditawarkan di NYIT-Abu Dhabi telah menerima akreditasi awal oleh Suruhanjaya Akreditasi Akademik (CAA), Kementerian UAE Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Saintifik (MOHESR).

Di samping itu, program NYIT dalam Design Interior (BFA) dan Pentadbiran Perniagaan (BS dan MBA) seterusnya telah menerima akreditasi CAA penuh. Program Pentadbiran Perniagaan juga diiktiraf oleh AACSB International, Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business.

Di Amerika Syarikat, NYIT yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pendidikan Tinggi Amerika Persatuan Tengah Kolej dan Sekolah.

Perkhidmatan Career dari Hari Pertama

pendidikan profesion sedia NYIT ini dilengkapi dengan pelbagai peluang yang ditawarkan oleh Pejabat Career Services-peluang yang akan sentiasa disediakan untuk anda sebagai alumni NYIT.

Lokasi

  • NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Soalan