Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

pengenalan

Program Online

Oakland City University menjadikan ia lebih mudah daripada pernah untuk mendapat ijazah yang anda mahu, tidak kira di mana anda tinggal. Penerbangan dari siswazah dan program ijazah dalam talian ijazah bukan sahaja memberi anda pilihan kerjaya tanpa had, tetapi juga membolehkan anda untuk mencapai matlamat peribadi dan profesional anda dalam masa yang singkat pada kos yang berpatutan. Pada Ocu, kami menerima sehingga dua kali ganda jumlah kredit pemindahan diterima di kolej-kolej dan universiti-universiti lain, serta lengkap penilaian pengalaman yang lepas, untuk mengurangkan kos anda lebih jauh.

Lihat senarai lengkap kami ijazah dalam talian, dan melihat bagaimana mudah 5 minggu kelas putaran dan penyampaian dalam talian fleksibel boleh membawa anda ke tahap yang seterusnya dalam kerjaya anda.

HEAD Pada teras Yayasan Ocu adalah komitmen untuk menyediakan pendidikan bandingnya dalam seni liberal dan sains. Pengalaman pendidikan yang luas menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang diperlukan untuk memohon prinsip-prinsip yang dipelajari dalam bilik darjah kepada masalah-masalah dan isu-isu hari ini.

HEART Penyediaan kepala tanpa sambungan ke jantung meninggalkan seseorang tidak sah tujuan. Universiti percaya pembentukan rohani individu tersebut adalah kritikal kepada kejayaan pelajar. Kaya dalam tradisi nama pengenalan General Baptist Ocu menawarkan pelajar, fakulti dan kakitangan peluang untuk menyiasat kepercayaan mereka sendiri dan untuk mengembangkan pemahaman tentang apa yang mereka benar-benar percaya dan keupayaan untuk menyatakan kepercayaan mereka secara lisan.

TANGAN Ilmu tanpa keupayaan untuk memohon menjadi lebih sedikit daripada satu latihan akademik. The Ocu Yayasan memberikan pelajar peluang untuk bekas akhbar iman mereka dan pencapaian akademik melalui jawapan berpandu seperti perjalanan misi antarabangsa dan khidmat masyarakat.

MENGAPA PILIH Ocu ONLINE?

DIPERCEPATKAN kursus Oakland City University adalah sama ada 5 atau 8 minggu yang panjang. Dengan tarikh mula pelbagai anda boleh dengan mudah menyesuaikan pendidikan anda untuk memenuhi jadual anda.

MUDAH Mengkaji mana-mana sahaja, pada bila-bila masa. program dalam talian kami membuat ia mudah untuk mendapatkan yang terbaik pendidikan berasaskan agama tidak kira di mana anda berada.

KUALITI TINGGI Sertai komuniti berasaskan agama yang panas dan mempunyai akses kepada rangkaian profesional di seluruh dunia.

MAMPU Ocu menawarkan pendidikan Christian kos efektif. Dengan program-program dalam talian kami yang anda menjimatkan perbelanjaan perjalanan dan boleh mengurangkan masa yang anda mengambil kira kerja.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Soalan