Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

pengenalan

Pengenalan

Menyediakan peluang pembelajaran yang menarik dan pengetahuan serta pengalaman fakulti pemenang anugerah bertaraf dunia, program dalam talian Old Dominion University sangat sesuai untuk memenuhi keperluan pelajar hari ini.

Pendidikan Berkualiti

Old Dominion University, yang terletak di bandar pesisir Norfolk, adalah universiti penyelidikan doktoral yang berpusatkan keusahawanan Virginia dengan lebih daripada 24,000 pelajar, ahli akademik yang ketat, komuniti kediaman yang bertenaga, dan inisiatif yang menyumbang $ 2.6 bilion setiap tahun untuk ekonomi Virginia. Dengan akar cerita bermula hampir 100 tahun yang lalu, ODU kini menjadi salah satu daripada beberapa universiti awam dengan perbezaan Carnegie Foundation “Doctoral Universities: Higher Research Activity”. Profesor kami mencipta pengetahuan, dan juga membagikannya. Memastikan kualiti programnya, Old Dominion University diakreditasi oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah untuk memberikan gelar sarjana muda, sarjana, pakar pendidikan, dan doktor. Di samping itu, banyak program pengajian di Universiti diiktiraf secara individu oleh agensi khusus yang diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi.

Kursus Kemudahan Menawarkan kursus dalam talian segerak dan tidak segerak, ODU membolehkan pelajar meneruskan pendidikan dan masih memenuhi tuntutan keluarga dan pekerjaan. Ketahui lebih lanjut mengenai persekitaran pembelajaran dalam talian kami di sini .

Perkhidmatan Sokongan Old Dominion University memberikan sokongan dan sumber akademik yang sama untuk pelajar dalam talian seperti untuk pelajar di kampus. Terokai sumber akademik dalam talian kami di sini . Sokongan teknikal tersedia sepanjang hari dan sepanjang malam, setiap hari sepanjang tahun.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Soalan