Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology Sijil dalam Penyambut Tetamu Perubatan Veterinar
Olds College of Agriculture & Technology

Sijil dalam Penyambut Tetamu Perubatan Veterinar

Olds, Kanada

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 9,367 *

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* setiap penggal yuran kampus untuk pelajar antarabangsa I 3,465 CAD untuk pelajar domestik

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Jadikan kerjaya kerana cinta anda kepada manusia dan haiwan dengan program Sijil Penyambut Tetamu Perubatan Veterinar (VMR). Sediakan penjagaan pelanggan sebagai "wajah amalan" dengan program pantas ini.

Dengan mempelajari pelbagai kemahiran pentadbiran pejabat, perkhidmatan pelanggan dan perubatan veterinar daripada pengajar Juruteknik Veterinar Berdaftar yang terlatih, anda akan memperoleh semua kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi aset kepada mana-mana pasukan veterinar. Semasa program ini, anda akan dapat menerangkan prosedur veterinar, melengkapkan prosedur farmaseutikal veterinar, dan menerangkan penyakit berjangkit dan pencegahan. Anda juga akan belajar bersama-sama pelajar Teknologi Kesihatan Haiwan dan Pembantu Teknikal Veterinar di hospital haiwan, menyediakan senario persekitaran industri sebenar.

Pembelajaran Bersepadu Kerja: Sebagai sebahagian daripada program Penyambut Tetamu Perubatan Veterinar, anda akan melengkapkan praktikum industri selama tiga minggu, bekerja secara langsung dengan profesional industri.

Kaedah Penghantaran

Penghantaran Dalam Kampus : Program sijil selama lapan bulan ini bermula pada bulan September dan berakhir dengan praktikum industri selama tiga minggu. Semasa pengajian mereka, pelajar VMR juga bertanggungjawab untuk mencipta barangan promosi, mengatur dan menempah janji temu anak angkat, dan menjawab pertanyaan telefon untuk program "Adopt a Pet" kami (cari kami di Facebook). Untuk memahami kepentingan peranan Penyambut Tetamu Perubatan Veterinar, kami mengesyorkan anda mencari peluang pekerjaan di klinik veterinar tempatan anda.

Penghantaran Dalam Talian : Lengkapkan program Penyambut Tetamu Perubatan Veterinar dari rumah! Kaedah penghantaran dalam talian akan membolehkan pelajar menyelesaikan penghantaran jarak jauh melalui pembelajaran tak segerak. Berlangsung dari September hingga Ogos, pelajar akan memperoleh sijil mereka melalui gabungan pembelajaran jarak jauh dan Praktikum Industri selama tiga minggu. Pelajar yang melengkapkan kaedah penghantaran dalam talian boleh mengharapkan untuk menghabiskan sekurang-kurangnya 15-20 jam seminggu setiap kursus. Harap maklum bahawa ini adalah program Sepenuh masa dengan pelajar melengkapkan kandungan kursus yang sama seperti pelajar di kampus. Kursus disediakan dalam format pembelajaran bebas dalam talian. Kursus telah menetapkan garis masa untuk menyiapkan tugasan dan bahan kursus dalam tarikh semester yang ditetapkan. Sokongan akan tersedia daripada pengajar dalam talian dan sokongan teknikal disediakan oleh Sokongan IT.

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Peluang kerjaya

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Diploma in Veterinary Technician
  • Ottawa, Kanada
 • Lesen teknikal-komersial profesional dalam pemakanan haiwan
  • Beauvais, Perancis
  • Mont-Saint-Aignan, Perancis
  • + 1 lebih
 • Sijil RCVS dalam Amalan Veterinar Lanjutan PgProfDev (Pembelajaran Dalam Talian)
  • Online