Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

pengenalan

Program pembelajaran yang mampu dimiliki dengan modul dalam talian eksklusif yang pantas dikesan oleh pelajar untuk kelayakan Universiti.

Sama ada anda sedang mencari untuk meningkatkan kemahiran anda, memperbaiki pasukan anda atau meneruskan pendidikan profesional, Pathways Pendidikan Online Business School Dalam Online Business School boleh memberikan anda semua yang anda perlukan.

Online Business School menyampaikan program Pathway universiti dalam talian dengan penuh Anugerah Diploma Sarjana Muda dan Lepasan Ijazah kepada pelajar dari seluruh pelusuk dunia. Pelajar dapat mempercepatkan perjalanan mereka ke Kualifikasi Universiti Inggeris di kampus atau melalui pembelajaran jarak jauh .

Modul berasaskan web kami membolehkan pelajar mempelajari apa yang mereka mahu apabila mereka mahu dan bagaimana mereka mahu dan telah direka untuk memudahkan cara yang lebih cepat, lebih murah dan menarik untuk belajar. Dengan platform rangkaian pelajar 24/7, papan pemuka peribadi, tutorial dalam talian 1-2-1, webinar kumpulan dan bank kumpulan web pra-rakaman, Online Business School menyediakan pelajar dengan semua sokongan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam membangunkan mereka asas kemahiran profesional dan mencapai kelayakan universiti.

Memperkenalkan Online Business School - Bintang Revolusi Pembelajaran Di sini dari Perpustakaan Video di Vimeo.

Kredensial kami

Online Business School beroperasi pada piawaian akademik yang tertinggi dan mempunyai pelbagai struktur di tempat yang memastikan standard pendidikan yang diberikan kepada pelajarnya berkualiti tinggi. Di bawah ini adalah senarai badan korporat yang kita milik dan persatuan kita adalah sebahagian daripada:

 • OTHM
 • ATHE
 • KELAYAKAN
 • Dewan Perniagaan Coventry dan Warwickshire
 • Institut Pengarah
 • Institut Perhotelan
 • British Computer Society
 • ELCAS


Pengiktirafan OFQUAL

Semua bahan pembelajaran direka dan ditulis oleh pengarang akademik profesional supaya setiap modul interaktif sejajar dengan kriteria pembelajaran spesifik yang ditetapkan oleh OFQUAL, yang menentukan Badan Kerajaan UK untuk Piawaian Akademik di UK Pendidikan Tinggi. Piawaian ini memastikan mereka yang belajar dengan kami menerima pendidikan berkualiti tinggi bersama-sama dengan pensijilan yang diiktiraf secara universal oleh Universiti dan majikan.


Kelayakan Universiti Rakan

Apabila selesai tugasan akhir, pelajar dianugerahkan kelayakan Diploma yang diiktiraf. Diploma ini boleh digunakan untuk menamatkan pengajian ijazah penuh atau MBA di pelbagai universiti di UK, sama ada di kampus atau dengan pembelajaran jarak jauh.


Lembaga Pemantauan Kualiti

Online Business School juga mengendalikan Lembaga Pemantauan Kualiti (QMB) untuk memastikan bahawa kami sentiasa memberikan kursus dan sumber dalam talian yang terakreditasi untuk memenuhi keperluan pembelajaran anda. Lembaga ini bermesyuarat secara tetap untuk menilai:

 • Isu pelajar khusus.
 • Apa-apa isu kualiti untuk rakan universiti.
 • Pemantauan piawaian penilaian.
 • Memantau kandungan bahan berbanding hasil pembelajaran.
 • Isu operasi khusus kerana ia mempengaruhi kualiti dan perkhidmatan pelanggan.

Ahli Lembaga Pengarah termasuk pemimpin akademik dan perniagaan yang dihormati. Hasil kajian dikongsi secara dalam talian untuk memastikan ketelusan dan pemahaman di kalangan rakan kongsi dan pelajar kami. Semua maklum balas adalah dialu-alukan supaya isu-isu boleh dibangkitkan secara rasmi melalui QMB secara profesional dan objektif.


Dewan Perniagaan Coventry dan Warwickshire

Dewan Perniagaan British adalah suara perniagaan bebas yang paling berpengaruh yang paling berpengaruh di UK yang melobi secara tanpa lelah bagi pihak ahli dan komuniti perniagaan yang lebih luas mengenai isu-isu yang penting - mewujudkan keadaan yang tepat untuk perniagaan berkembang maju, mempromosikan firma UK dalam global key pasaran dan mewujudkan ekonomi perniagaan dinamik.

Mereka juga memainkan peranan utama dalam merapatkan jurang antara pendidik dan perniagaan dengan menyerlahkan kemahiran yang diperlukan oleh majikan dan mempengaruhi dasar pendidikan untuk memastikan mereka disampaikan dengan berkesan.

Dewan Perniagaan Coventry & Warwickshire hanyalah salah satu daripada rangkaian Dewan yang bekerja dengan dan bagi pihak perniagaan dari setiap saiz, dalam setiap sektor industri UK. Mereka membantu perniagaan tempatan untuk berhubung, berkembang dan mencapai kejayaan. The Chamber bekerjasama dengan dewan lain, pihak berkuasa tempatan dan organisasi rakan kongsi untuk mendapatkan pandangan tentang isu yang penting kepada perniagaan - kemudian menyampaikan pengetahuan itu untuk membantu Kerajaan menggubal dasar perniagaan yang berkesan.

Lokasi

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Soalan